keurig verpakt en een vlotte bezorging

De bestelling kwam netjes aan, de correspondentie hierover was duidelijk!

Dik tevreden

Snelle levering, terug gebracht in de winkel, netjes mail gehad met wat terug is gestuurd, binnen 2 dagen geld terug. Netjes ik ga vaker bestellen.

SUPER EN EEN TOP BEDRIJF!!!!!!!!!!

Zeer positieve ervaring: correct, deskundig, vol begrip en geduld. Ook niet geheel onbelangrijk: de mogelijkheid in andere maten te bestellen, wat zij dus ook nog voor je doen. Wat wil je nog meer hè?! En de bestelde artikel(en) juist erg snel worden geleverd! Kortom: super klantgericht en bovendien de klantvriendelijkheid ten top. En wat een bijzonder prima service zeg!!! Een hele fijne en plezierige kledingwinkel! Een andere supergoede opmerking: De winkels zijn ook heel erg sjiek, overzichtelijk en uitnodigend. Vooral een warme uitstraling door de prachtige inrichting. M.a.w. zeer toegankelijk, ondanks dat het lijkt of alles te poepie sjiek is … En als je al binnen bent, komt de bijzondere warme sfeer je tegemoet. Ook van de medewerksters uiteraard. Nogmaals: ik ben dus best een zeer tevreden klant hoor! Volgens mij met mij ook vele anderen. GA ZO DOOR EN HARTELIJK DANK!!!

oke

snel en correct binnen 2-3 heb je de bestelling al in huis

Leuke betaalbare kleding

Leuke kleding Betaalbare kleding Leuke winkels Goed en behulpzaam personeel Ik kan hier goed slagen Jammer soms veel synthetische kleding. Zou meer mogen van natuurlijke materialen.

In de winkel of online is prima

Grote, leuke collectie

Ik kan geregeld leuk scoren bij Norah. Mijn beste vriendin en ik noemen de Norah ‘onze vriendin Norah’ Fijn dat er ook grotere maten verkrijgbaar zijn.

Ervaring was gemiddeld

De bestelling is al een paar uur in de winkel voordat de kant de e-mail krijgt dat de bestelling binnen is. Nogal teleurstellend.

snel geleverd en de kleren zitten perfect.

vaker al iets besteld. Graag zeg ik dit verder tegen vrienden etc.

geweldige winkel

altijd mooie kleding en je wordt vriendelijk behandeld heel mooie winkel blij mee

Leuke betaalbare mode.

Vestiging Gorinchem is een leuke winkel. Mooi uitgestald en leik personeel

Bestelling gedaan en werd snel afgeleverd bij het filiaal wat ik had aangegeven.

Goede en snelle service

Leuke kleding en super goede service.

Ik heb niks te klagen

De producten komen snel aan en de spaarpunten vind ik super. Vaak koop ik ook in de winkel vooral in Hoorn, daar is altijd een goede en vriendelijke service!! Ik ben fan van Norah.

snelle levering, goed materiaal, niet duur

zie hierboven. uitgebreide website met veel keuze

Mooie en leuke kleding voor de alle leeftijden

Vriendelijk personeel, heel veel keuze qua kleding. Goede website, snelle levering. En het punten sparen is ideaal

Helemaal toppie

Zeer prettig.

Wel erg vaak dat iets er toch niet blijkt te zijn

Mooi spul, maar voorraden in webshop wijken te vaak af van de realiteit. Knullig toch ?

Mooie kleding voor een leuke prijs!

Snelle verzending.

Goed maar levering kan sneller...

Ik ben van mening dat het leveren sneller kan zoals bij andere webwinkels ook het geval is. Voor bepaalde tijd besteld, volgende dag in huis.

Prima website en nu is de levering tussen 2-3 dagen

Bij Norah is het altyd heel netjes verpakt. En mocht er evt iets niet goed zijn. Is het heel gemakkelijk om het terug te sturen.

is goed

vind Norah een fijne winkel, helaas is maat 36 vaak nog te groot

Leuke dingen altijd

Bij mij past het bijna altijd in 1 keer. Vind alleen nog steeds teveel polyester.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar