Zowel online als in de winkel slaag ik altijd. Leuke kleding, steeds wisselend assortiment. Prijs maakt het aantrekkelijk en leuk verkoopster in Hoogeveen. Laat je altijd welkom voelen.

Uitstekende collectie !

Als ik nieuwe kleding koop ga ik altijd naar Norah !

Top winkel

Top winkel met leuk personeel in Purmerend

goede pasvorm

Goede pasvorm en nog redelijk betaalbaar.

Leuke kleding, leuk personeel.

De trui en maat die ik wilde hebben, zou volgens het personeel weer aangevuld worden, maar bleef uitverkocht, op website en in winkels. Heb toen nog net een grotere maat kunnen bestellen en opgehaald in de winkel. Omdat er ruim een week tussen bestellen en ophalen zat, wist ik niet meer of ik al betaald had. Jammer dat dat niet op de mail stond die ik moest meenemen, nu moest de hele verpakking open om op de leveringsbon te kunnen kijken. Maar ze hebben leuke kleding en het personeel is altijd opgewekt en behulpzaam.

De bestelde broek was binnen paar dagen in winkel

Prima hulp in winkel!

Toen het shirt in de winkel niet beschikbaar was in mijn maat werd meteen op de webshop gekeken. Ik heb het besteld en zonder verzendkosten wrd het pakje 2 dagen later al bezorgd. En het staat heel leuk. Per e-mail werd ik keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Helemaal prima.

Personeel is vriendelijk en behulpzaam

Slechte service na klacht.

Had een hele hoge pet op van Norah, maar na mijn klacht helaas niet meer. Probleem wordt niet opgelost. En ik moet persé terug naar de winkel. Terwijl deze op 30 minuten auto rijden ligt. Beetje jammer

super

prettige personeel zeer behulpzaam sneek

Geduldig personeel

Ben zeer goed geholpen in Barneveld.

Snel besteld, snel bezorgt...

Altijd leuke artikelen, voor elk seizoen voor een prima prijs!

Super!!!

Helemaal mijn smaak en heel betáalbaar!!

Een leuke winkel met veel keuze.

Wel heel jammer dat 99% van de kleding polyester is. Dat vind ik voor de winter niet zo erg als voor de zomer. Dus zou het heel fijn dat de stoffen in de zomer wat anders van samenstelling zijn. Want vind heel veel kleding leuk die bij Norah te koop zijn.

Super vriendelijk en echt mooie kleding

Via internet besteld en in Maastricht laten leveren. Onmiddellijk kunnen passen en meenemen. En met een glimlach geholpen.

Mijn bestelling voelt als een cadeautje!

Ik had een broek uitgezocht en besteld in de winkel in Enschede. Met de andere dingen, die ik heb uitgezocht, is dit in 1 keer betaald. 3 dagen erna kreeg ik het pakketje, in mooi papier, netjes ingepakt, thuis. Duidelijke vooraankondiging van levering.

vriendelijk personeel en betaalbare leuke kleding

Bij de meeste Norah vriendelijk personeel niet van die jonge meiden! Hele leuke betaalbare kleding en heel wisslend!

Goede service, gezellige medewerkers

In een filiaal in een andere stad was mijn maat niet op voorraad. Duidelijke uitleg over bestellen en laten bezorgen in filiaal in mijn woonplaats. Alles prima geregeld. Paar dagen later lag mijn bestelling klaar en zonder problemen opgehaald.

Heel prettig geholpen en ookgoed geslaagd

Heel prettig geholpen en ook goed geslaagd

(Prijs)Vriendelijk

Aardig personeel, behulpzaam, leuke kleding, mooie prijs

Goed 👍

Vriendelijk personeel. Goede service. Snelle levering.

snel en goed.

Snelle en goede levering , heldere communicatie.

Bestelling verliep makkelijk, helaas was de rits van de bestelde broek stuk, kon weer retour.

Leuke mooie betaalbare kleding.

Leuk en betaalbaar

Leuk en betaalbaar