Zijn zeer goed. Mijn Cijfer is dan ook een 10

Goede ervaring. Vriendelijk personeel. De producten zijn van goede kwaliteit. En ook de prijzen van kleding zijn goed. Ik ben heel blij met jullie winkels. Kom ook door heel. Nederland in jullie winkels. En beveel jullie aan bij mijn kennisen.

Wat een mooie kleding en wat blijft het mooi in de was, echt perfecte kwaliteit en ook nog betaalbaar.

Geweldige winkel

Voor iedereen en elke maat

Een fijne ruime rustige winkel, grote collectie en vriendelijk personeel

Ruime winkel met ruime keus , leuke collectie prettig geprijsd heel vriendelijk personeel ze nemen ook ruim de tijd. Prettig winkelen.

Echt een TOP winkel

Wat een gave winkel, wat een gave collecties keer op keer. Ik voel me er helemaal thuis, superfijn personeel, goede service

Super service

Ik had een zwarte jas aan maar de rits was stuk. Werd direct actie ondernomen 3 dagen erna had ik een nieuwe jas,waar ik super blij mee ben.Er werken super lieve meiden die met je mee denken echt Top.

Vind er altijd wat.

Ga nooit naar huis met 1 kleedje kan moeilijk kiezen zoveel moois. Zeker 3 stuks heb ik altijd bij, daar reden we speciaal voor naar Nederland sinds kort ook een winkel in Antwerpen super handig.

Zeer klantvriendelijk personeel.

Blijf nog heel lang een zeer tevreden klant.

perfect

telefonisch heel goed te woord gestaan op mijn vragen

Actuele mode en tenminste ook in grotere maten.

Snel wisselende collectie zodat er iedere week iets nieuws is.

toffe winkel waar je wel altijd iets vindt

verkoopsters altijd even vriendelijk , mooie collectie tegen betaalbare prijs

Fijne winkel

Mooie prijzen .betaalbaar.en leuke kleding.ook webshop werkt prima.

Fijne winkels Ook online makkelijk te bestellen En betaalbare prijzen 👍

Heerlijke winkel. Maat die niet meer in de winkel was is binnen enkele dagen thuisbezorgd.

Ik winkel graag bij Norah. Fijne, hulpvaardige dames in de winkels. Heerlijk bakje koffie!

prima prijs/kwaliteit

maat niet meer voorradig in winkel, zeer behulpzaam

Leuke winkel en webshop. Regelmatig wisselend assortiment. Leuke kleuren en leuke prijzen. Kleding zeer comfortabel. Mijn favoriete winkel geworden!!

perfecte service

in de winkel was mijn maat niet meer, dus die werd voor mij besteld en keurig afgehandeld

Bestelling was er snel Retour snel verwerkt Geld snel retour op rekening.

geweldige omte shoppen

Slaag er altijd.

Hele fijne winkel.

Slaag er bijna altijd mooie kleding .

Norah is een feestje

Norah is voor mij elke keer weer een feestje, kan altijd goed slagen, altijd een mooie collectie en wordt vriendelijk geholpen echt mijn winkel!

super leuke betaalbare kleding

kleding die mooi en betaalbaar is alleen jammer dat je bij online bestellen niet kunt ruilen

Prima kleding voor een goedbetaalbaare prijs

Fijne winkel!

In filiaal Velp geweest. Superaardig personeel en leuke kleding voor goede prijs. Aanrader.

Een super winkel!

Altijd leuk om naar toe te gaan, gezellig personeel. mooie kleding voor een redelijke prijs. Kom er regelmatig.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar