Mooie wisselende collectie voor een prima prijs

Leuke collectie voor een goede prijs In de winkel ( Houten) wordt je uitmuntend geholpen!

Snelle levering. Leuke colllectie. Betaalbaar

Mooie collectoe

Maat niet in de winkel maar snel besteld, snel daarna bestelling thuis afgeleverd.

Erg leuke kleding voor eenbetallbare prijs.

Vol op keuze, Vriendelijk personeel......niet in de winkel, 2 dagen later in huis......klantvriendelijk.

Veel keuze in goed passende modieuze kleding

Veel keus Goede pasvorm kleding valt ruim Leuke modieuze kleding Leuke prijzen Kleding is soms wel snel slechter (rullen)

Supervriendelijk personeel in een winkel vol leuke kleding....net weer anders dan de grote ketens

Topzaak

Wat niet in de winkel is wordt ook echt de volgende dag thuis bij je bezorgd. Veel keus

Goede service.

Mooie jurkjes voor een goede prijs en snelle service

De winkel in mijn woonplaats is mooi en ruim opgezet, dat maakt dat er overzicht is. Het personeel is vriendelijk en niet opdringerig. De website van Norah vind ik ook overzichtelijk, ik weet wat ik zoek en waar ik het kan vinden. De bezorgservice is snel en ik kan kiezen of ik mijn bestelling thuis of in de winkel wil laten bezorgen.

Fashionwunderfull

Wat 'n fantastische eigentijdse mode ook voor 'n maatje meer. Pasvorm is perfect 👌

Super goed personeel

Nadat ik 40 kilo ben afgevallen en een “nieuw” lichaam in maat 36 heb is shoppen nog even wennen. Dames zoeken met je mee in de winkel, geven goed advies. En luisteren wat je style is. Enschede is super leuke winkel. Al mijn zomer kleding gekocht en net weer 3 setjes kleding gekocht voor de herfst! Volgende maand weer leuke setjes uitzoeken !!

Mooie winkel en prachtige kleding

Vriendelijke personeel

Fijne winkel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Je kunt er rustig rondlopen en alles bekijken. Niemand die je in je nek loopt te hijgen. Heerlijk!! Wanneer je een vraag hebt, krijg je direct antwoord en eventueel zoeken ze met je mee. Ook geven de dames prima advies!

Leuke kleding alleen de pasvorm niet altijd naar wens.

De kleding is leuk en modern, goed van prijs, maar de pasvorm is meestal niet naar wens. De mouwtjes zijn vaak te kort en te smal, de blouses en truitjes net te kort bij de buik (terwijl ik een gemiddelde lengte heb van 1.70 meter) en weinig pasvorm in de taille. Dus ik moet vaak kleding terugsturen omdat het niet flatteert. Jammer, met kleine aanpassingen zou ik zeker vaker kleding kopen.

Subliem!

Je wordt (zeker in Heemskerk) erg fijn geholpen door de dames. Leuke kleding en betaalbaar voor velen! Er wordt regelmatig iets met de gegeven feedback gedaan. Nu hopen dat er wat meer tunieken bij komen

Mooie kleding , betaalbaar , top!

Mooie nepleren rok gekocht vd nieuwe collectie . In de winkel online besteld voor me , in de winkel geruild voor n grotere maat . Helemaal goed . Wat ik jammer vind , is dat ik de online bestelling had betaald in de winkel , vervolgens de grotere maat ook moet betalen in de winkel , omdat ik t zgnmd online had besteld ( had de winkel gedaan) en na n week heb ik de eerste 30 euro nog niet terug . Verder erg tevreden !

Leuke betaalbare kleding, ook voor de grote maat

Ik heb alleen ervaring met de webshop en de winkel in Enschede, hele aardige dames die echt eerlijk zijn! Dat vind ik erg belangrijk vooral als je alleen winkelt. Het enige minpuntje vind ik dat bijna 99%van de blouses e.d. van polyester gemaakt is.

Leuke betaalbare kleding ook voor grotere maten.

Leuke winkel prettig personeel Alleen jammer dat de mouwtjes soms net even te kort zijn voor de vrouw met wat vollere bovenarmen.

Leuke, betaalbare kleding (ook voor de vollere vrouw)

volop keuze in leuke kleding. Wel vaak worden dezelfde stofjes gebruikt in verschillende kledingstukken (jurk, bloes etc) Een V-hals is ook vaak erg klein en hierdoor sneller tuttig.

Prachtige kleren mooie winkel fijn personeel

geen goede

Heel slechte ervaring, ik koop een maandagdeal,na een paar dagen kreeg ik bericht dat ze de blouse niet meer op voorraad hadden terwijl de blouse wel nog in de winkels op voorraad waren.

Prima kleding Goede pasvorm voor een fijne prijs.

Super leuke kleding

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel in Brusselse poort Maastricht en goed advies

Heel fijn personeel en een mooie collectie.

Je wordt enthousiast geholpen en ze geven een eerlijke mening.

Heel prettig

Geweldige winkel leuke medewerkters