Slechte service

Terug gegaan met klacht werd niet serieus genomen. Heb een ondeugdelijk product ontvangen en heb geen vervangend product of geld terug ontvangen.

goede service en snel

dat de order snel is binnengekomen

Overzichtelijke website

Je kunt snel door de website heen wandelen. Je kunt eerst in de winkel passen en online bestellen als je toch uiteindelijk het product wil hebben

goede service n vriendelijke mensen

goede service en vriendelijk geholpen en goede prijzen en leuke en betaalbare kleding

Leuke kleding voor een goede prijs!

Leuke kleding, alles netjes gesorteerd op kleur. Heel veel keus voor een goede prijs!

Leuke winkel en ook online ook betaalbaar

Leuke mode voor elk wat wils. En goed betaalbaar. zal er zekers meer gaan kopen zowel online als in de winkels

Goede kwaliteit.

Prijs / kwaliteitverhouding goed. Pasvorm uitstekend.

Erg goed

Super winkel ,altijd hangt er wel iets leuks in de winkel en denk dat moet ik hebben ,betaalbaar en overzichtelijk

Zie hieronder

Prima zaak met leuke en vooral betaalbare mode en gezellige verkoopsters ( in Berkel en Rodenrijs)

Goede kwaliteit voor weinig geld!

Ik heb niet heel veel geld te besteden voor nieuwe kleding, maar bij Norah kan ik er voor weinig geld heel netjes uitzien.

Een winkel waar ik elke week naar binnen loop

Een fijne winkel met gezellig en vrolijk personeel. Betaalbare leuke kleding, een keer via de webshop besteld en dat was snel geleverd. Persoonlijk ben ik superblij dat Noah in Purmerend is gekomen

Vlotte levering

Wilde toch nog dat ene leuke jurkje scoren vlak voor mijn vakantie en kon alleen maar duimen dat 'ie op tijd binnen zou zijn. En gelukkig was het pakketje er al de volgende dag! Top!

Heb verschillende jurkjes gekocht zijn super mooi wil alleen graag weten wanneer de zaak in Makado. Beek Limburg weer open gaat..l

👌

Helemaal goed! Niets meer aan veranderen, maar ook heel blij dat jullie ook in Almelo wen winkel krijgen!

Mooie kleding,veel keus,snelle service

Ben blij met Norah in Zoetermeer,betaalbare kleding,supersnelle levering via online winkelen.

Leuke kleding ook voor grotere maten en regelmatig leuke aanbiedingen

Makkelijk te bestellen met de keuze afhalen in de winkel of thuis bezorgen. Wel jammer dat een groot deel van het assortiment gemaakt is van synthetische materialen

Nette aflevering, goed verpakt

Ik heb voor het eerst besteld en vond het toch een beetje spannend. Via PostNL het pakje binnen gekregen . Was netjes verpakt en de pakbon zat er keurig bij.

Wordt correct geholpen

Vriendelijk personeel doen niet moeilijk net teruggave kleding

Prettiger om in de winkel te kopen dan via de website

Jammer dat de bestelling niet kan worden geleverd en vervolgens nog wel weer on line te betellen is. De betaling voor het niet geleverde is keurig direct terug betaald, maar had toch liever de jurk en het shirt gehad. Verder ben ik heel blij met Norah leuke betaalbare collectie.

Mooie kleding met betaalbare prijzen

Mooie kleding, betaalbare prijzen,snelle levering 👍

Goede kwaliteit.. betaalbaar.. snelle levering

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding. Vrij snelle levering

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding. Vrij snelle levering

Heel prettig

Winkelmedewerkers zijn altijd vriendelijk en hulpvaardig Collectie wisselt heel regelmatig Fijn dat er ook grote maten t/m 48 te koop zijn!

Soms goed .

Hele leuke winkel maar als je 10 procent korting krijgt en het dan niet kunt inwisselen en dan een mail stuurt waarom niet en niks meer hoor vind ik dit heel slecht zeker als je een goede klant bent korting had ik gewoon en met de kras kaartjes

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar