Teleurstellend

Ik had een bestelling van 7 sale artikelen geplaatst in de webshop. Na lang afwachten met de klantenservice gebeld en toen bleek dat een groot deel v a n de artikelen niet meer leverbaar was. Uiteindelijk na een week 1 artikel van de bestelling mogen ontvangen. Hierover had men mijn inziens zelf wel eerder over mogen communiceren. Teruggave van het geld verliep wel heel soepel.

Leuke, moderne kleding voor een betaalbare prijs!

Leuke, moderne kleding voor een betaalbare prijs in een mooie, overzichtelijke, opgeruimde winkel waar het personeel niet opdringerig is, maar altijd klaar staat met een goed en eerlijk advies. Norah Gorinchem kan ik van harte aanbevelen.

Met plezier kom ik daar winkelen!!! Veenendaal zijn de dames top!!

Nette aflevering en goede communicatie mbt retourneren

Positief verrast door de kwaliteit kleding

Ook kleding voor iets hogere leeftijd

Prima kleding en vriendelijk personeel

Vriendelijke medewerkers

Jammer dat het artikel er toch opeems niet meer was. Wel netjes afgehandeld hoor

Leuke mode voor een zeer goede prijs

Mooie mode voor een betaalbare prijs!

Mooie mode voor een betaalbare prijs!

Leuke collectie, heerlijk draagbare kleding, de levering is niet supersnel.

Ik kom regelmatig in de winkel maar bestel ook online. In beide gevallen is mijn maat ook echt mijn maat en is het product volgens verwachting. De bestellingen zijn niet per kerende post. Er zitten altijd 3 a 4 werkdagen tussen. Verder zeer tevreden.

Leuke kleding en goede pasvorm.

Snelle levering en terug storting van retourproducten ook heel snel. Leuke betaalbare kleding. In de winkel van Gorinchem vriendelijk en leuk personeel.

Mooie collectie

Prima winkel

Leuke kleding, goede prijs, snelle levering

Iedere week wordt collectie aangevuld zodat er altijd wel iets is wat je aanspreekt. De artikelen zijn aantrekkelijk geprijsd.

Snelle en correcte levering

Jurkje was precies zoals afgebeeld en de maat kloot.

Fijne winkels. Leuke betaalbare kleding. Online snelle levering. Minpuntje: maten vallen niet altijd gelijk.

Winkel super, online minder tevreden.

Leuke betaalbare kleding. Je moet wel alles passen want de ene keer is maat 36 genoeg en de andere keer maar 42. Bestellen in shop staat 1-2 dagen verwerken maar duurt ruim een week. Bij navraag dan reactie dat het druk is en dat was het. Kan een stuk klantvriendelijker of gewoon aangeven op site dat het zo lang duurt. Helaas winkel in Beek al heeeeeelllll lang dicht voor verbouwing.

Gezellige winkel

Gezellige winkel leuke collectie Vriendelijk en behulpzaam personeel

Alleen jammer dat er zoveel syntehtische stoffen gebruikt worden, gewoon katoen is veel lekkerder en luchtiger in de zomer.

Leuke kleding, fijn materiaal, zit heerlijk

Snel bezorgd!

betaalbare kleding goede kwaliteit snelle leverin

Snelle levering van betaalbare kleding van goede kwaliteit

Kleding zit altijd perfect bij mij.

Leuk en mooie kleding, prettig personeel ebn behulpzaam

Mooie modellen

Veel keuze en netjes afgewerkt

Leuke kleren

Goed product

Slechte service

Een week (!) na bestelling ontving ik bericht dat 3 van de 4 bestelde artikelen niet geleverd konden worden. Terwijl ze bij bestellen allemaal op levering 1-2 dagen stonden. Op mijn diverse vragen via de mail over de status van mijn bestelling heb ik nog steeds geen antwoord gekregen. De 'stenen' winkel is leuk, de webwinkel waardeloos.

Leuke kleding, top winkel

In de winkel altijd goede hulp. Leuke kleding

1e bestelling ging direct retour vanwege slechte barcode. Vervolgens niet meer te bestellen.

2e bestelling na hele week nog niks ontvangen en staat op site in behandeling......

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar