Zeer goed geholpen en erg leuk personeel. Hier ga ik vaker heen. Toppie

Leuke winkel met betaalbare mode, zeer vriendelijk personeel

Veel wisselingen in de collectie. Daardoor leuk om regelmatig binnen te lopen. Betaalbare prijzen en fijn personeel. Ruime winkels. Retour ook goed geregeld.

Webshop is niet goed

Webshop is niet goed Bestellingen duren langer dan vermeld. Klant wordt niet op de hoogte gehouden. Ook op mails richting klantenservice wordt niet gereageerd. Duurt errug lang voordat je je geld terug krijgt. Helemaal wanneer je twee maten besteld o dat je twijfelt over de maat erg vervelend dat het zo lang duurt

Leuke winkel met leuk personeel en leuke kleding niet al te duur

Ik ben al een paar keer erg leuk geholpen bij norah. Ze hebben tegenwoordig erg leuke vlotte kleding

Uitstekende ervaringen steeds

Verschillende aankopen in de webshop gedaan en ook in de winkel in Egmond. Beide zijn tot nu toe uitstekend bevallen. Ik heb Norah ergens vorig jaar november ontdekt in Egmond aan Zee en ben sindsdien vaste klant en ik hoop dit nog lang te kunnen blijven.

Leuke vlotte kleding voor betaalbare prijs

Ik vind de kleding leuk, vlot, zowel in kleurrijke, als rustige dessin. De bediening vlot en klantvriendelijk. En alles voor een betaalbare prijs!

Kom er graag voor ieders wat wils

Top winkel vind je altijd wel iets en nog veel meer....

Erg vriendelijke meiden wordt altijd goed geholpen dus kom ik graag

Wat ik jammer vindt dat jullie geen gewone broeken hebben voor een maatje meer zou het fijn zijn

Prima shoppen bij Norah

En leuk personeel in de winkel in Alkmaar.

Erg leuke winkel!

Winkel altijd met veel plezier bij Norah. Leuke, vriendelijke medewerkers. En ik ga elke keer met iets leuks de winkel weer uit. Mooie draagbare en betaalbare kleding.

Geweldige winkel

Erg leuke kleding, slaag altijd

Ik zal graag in de omschrijving vh product direct de stof soort willen zien daarvoor moet ik iets te lang naar zoeken. Voor de rest tevreden

Super snel geregeld!

3 zomerjurkjes besteld in gewoon mijn eigen maat. Pasten allemaal en zitten heerlijk. 👍

Leuke vlotte betaalbare kleding . Onzettend vriendelijk en behulpzaam personeel (barneveld) . Fijne winkel

Fijne winkel in Barneveld met goed personeel. Over het algemeen leuke, betaalbare kleding.

fijn geholpen

Fijn geholpen met uitzoeken van jurk voor het huwelijk van onze dochter. Na strijkfout heeft men me toch gecompenseerd en geprobeerd een nieuw vestje te bestellen. Dit is helaas niet gelukt, maar de inzet van de dames was fantastisch

Directe levering,prima service

Online besteld omdat mijn maat niet in de winkel aanwezig was. Vlotte levering, vriendelijk personeel bij afhalen.

super fijne winkel echt ook kleding voor wat grotere maat.

sinds Norah vlak bij mij in het winkelcentrum in Tilburg-Noord is gekomen shop ik er geregeld. Steeds nieuwe leuke dingen. Zou er iedere week wel wat kunnen kopen. Vriendelijk personeel, fijn sparen voor korting. Kortom een aanwinst voor winkelcentrum en mijzelf.

Alleen jammer dat een paar dagen later hetzelfde kledingstuk 40% goedkoper is

Ik ben zo ontzettend attent en behulpzaam geholpen in uw winkel in Harderwijk, echt grandioos!!!!

Leuke, afwisselende collectie in een maatje meer.

Vriendelijk personeel, leuke, vlotte, steeds afwisselende mode, ook voor dames met n maatje meer (48). Alleen de broeken moeten niet zo strak of van strech zijn voir deze maat, je ziet dan namelijk elk putje in je bovenbeen ;-)

Leuke mode en veel afwisseling in de collectie. Geweldig.

Goed geprijst en prima stoffen met leuke en veelzijdige motieven. Ik mis zakelijke broeken wel vaak in de collectie. Dat is jammer. Zoiets zo ook in de basics collectie kunnen worden opgenomen.

Gezellige trendy mode

Heerlijke prijzen en moderne kleding; altijd voordelig; niet alleen in de uitverkoop.....

Leuke collectie met veel keus ook voor grotere maten

Koop normaal bijna altijd in Roosendaal, leuke winkel en fijn personeel. Niet opdringerig, niets is teveel, je wordt gewoon heel fijn geholpen. Bepaalde items niet in de winkel, dus online besteld. Best snel geleverd en goed te volgen via de informatie die je krijgt voor de track en trace. Handig ook als je werkt dat het naar een postNL vestiging verstuurd kan worden. Weer snel naar Roosendaal om de nieuwe collectie te bekijken.

Veel keus, kloppende maten naar nedelandse normen,, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel ik word altijd blij als ik bij jullie naar binnen loop

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar