Zeer positief

Leuke collectie goede online shop. En Norah Zevenaar leuk en behulpzaam personeel

Filiaal Almere vriendelijk. Filiaal Hilversum gereserveerd, onaardig

Filiaal Almere stad: positief: vriendelijke verkoopsters. Filiaal Hilversum: minder positief: met name de verkoopsters achter de kassa waren erg kortaf. Toen ik vervolgens een bestelling kwam ophalen, liet de medewerkster me -zonder een reactie te geven- een tijdje staan wachten. Kortom: beide keren geen hartelijk ontvangst. Dat ik de volgende vraag met “ja” beantwoord, heeft dus alleen betrekking op filiaal Almere centrum.

Leuke kleding

Mooie kleding voor betaalbare prijzen

Mooie kleding

Ik ben vooral fan van de jurkjes, die vallen ook mooi als je geen maatje 36 hebt. Vrolijke kleuren en vriendelijk geprijsd. Moest deze keer wel een week wachten ipv 1-2 dagen.

Goede en snelle service

Ik koop In de winkel of via internet maar de service is bij allebei even goed

Leuke prijs, wisselende collectie

Ik vind het leuk dat er wekelijks nieuwe collectie verschijnt. Ook de prijs is gunstig. Ik hen graag veel kleding en dus genoeg keuze dat vind ik bij Norah terug.

Veel keus, vrolijke kleuren en steeds wisselende collectie

Sinds ik Norah heb ontdekt, kom ik regelmatig in de winkels in Heemskerk en Alkmaar. Personeel is zeer vriendelijk en servicegericht! Het fijne vind ik dat er altijd veel keus is in vrolijke kleuren en patronen (voor elk wat wils!) en de steeds wisselende collectie! Positieve ervaring toen ik een kledingstuk wilde dat in de winkel niet meer in mijn maat was: via de ‘zuil’ kon het in de online shop besteld worden en een week later kon ik het (gratis!) ophalen in de winkel. Ik had de keus om het ook zelf online te bestellen, dan had ik de kleding wellicht sneller in huis gehad, maar ik vond het prettiger dit via de winkel te doen. Personeel was zo attent te vermelden dat normaal gesproken bestellingen binnen 1-2 dagen er zouden zijn, maar dat het momenteel het erg druk was in het magazijn en het misschien wat langer zou duren. Het heeft uiteindelijk 6 dagen geduurd, maar ik had geen haast en was erop voorbereid. Minpuntje: als nieuwe items op social media of via de nieuwsbrief aangekondigd worden, moet je er wel snel bij zijn, anders is je maat weg. Een ander veelgehoord minpuntje: veel synthetische stoffen en kwaliteit. Ik heb aantal kledingstukken gehad die vrij snel gingen pluizen (bepaald soort stof) en ook 2 keer een polyester jurkje/blouse, waarvan de zijnaad te kort op de zoomrand gemaakt was, waardoor de gladde/dunne stof ‘uitscheurde’. Maar dit zijn wel uitzonderingen! Verder zeer tevreden over kwaliteit en draagbaarheid van de Norah kledingcollectie, krijg veel complimenten over mijn kleding als ik iets van Norah aan heb. En dat is altijd leuk!

heerlijke winkel, voldoende en leuke keuze, prettig geprijsd.

Leuk dat er iedere week iets nieuws te vinden is. Lastig voor mijn portemonnee 😃. Zeer vriendelijk personeel.

prettig geholpen, alles ging heel soepel

Je blijft goed op de hoogte gehouden via de mail

Levering duurde langer dan anders

Verdere ervaringen zijn prima

Leuke winkel met vriendelijk personeel!

Vriendelijk personeel (niet alleen in Almere, maar zeker ook Baarn, Wormerveer, Zeist, Houten en Nieuwegein) veel kleding leuk en niet zo getailleerd! Vooral witte broeken moeten minder laag zijn, stel je hebt mt 46/48 dan is een laag model niet echt een optie! Ik koop er graag!!!

zeer goede service

goede service en zeer vriendelijke dames in de winkel.

Zeer vriendelijk personeel

Ik zie maar voor 50 % en kijk op internet wat ik wil ,maak er foto van en ga naar de winkel in Venray.Laat dat wat ik wil aan de verkoopster zien op mijn telefoon en zei pakt mij de maat eruit en kan ik passen. Geweldig toch.Ik ben super tevreden met Norah ,mooie kwaliteit en ook tot maat 48.

Minpuntje, heb kleding online besteld en bij de dichtstbijzijnde winkel binnen laten komen. Heb dit rond 3 juli besteld en is wel verstuurd maar heb nog geen bericht gehad dat ik de bestelling af kan halen. Met alle respect, maar vind het wel lang duren. Gr Heidi

Vriendelijk personeel, vriendelijke prijzen

Er wordt alle tijd genomen voor de klant. Kleding in alle kleuren en bijna alle maten.

De service is goed en het personeel is klantvriendelijk

goed alles word altijd netjes afgehandeld

Eindelijk is leuke vlotte kleding voor een maatje meer!

Zowel in de winkels als online een hele goede waardering!

Ruim aanbod voor een betaalbare prijs

Leuke winkel en erg prettig personeel. Kom graag nog eens langs.

Gezellige winkel

Vriendelijk personeel heel veel keus leuke mode enige minpunt is dat veel kleding synthetisch is.

Prima en goede service

Prima en goede service

Voor alle vrouwen

Prettig winkelen, ook voor maatje meer, elke week nieuwe mode. Zeer aangename prijzen. Veel keus voor de vrouw van nu. Klein minpuntje, jammer dat je online geen bericht kunt ontvangen als een product weer op voorraad is.

Geweldige winkel leuk geholpen Leuke adviezen TOP

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede service. Leuke kleding voor een goede prijs. Ik slaag er altijd wel voor iets!

Goed en eerlijk advies, altijd tijd voor je!

Ik kom graag bij de Norah. Ik word goed geholpen en krijg een eerlijke mening en advies. Dat is precies de reden waarom ik graag weer terug kom!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar