Tevreden

Helemaal happy

Ik kreeg 3 van de 8 artikelen en kreeg te horen dat ik alles bezorgd had gekregen

zie boven. Uiteindelijk geld retour.

Vervoerder heeft nog niet geleverd

26 aug bestelling geplaatst vandaag 5 sept zal DHL eindelijk leveren.En jullie vragen mij om een beoordeling. Hoe kan ik iets beoordelen waar ik nog op zit te wachten?

fijn altijd vriendelijk

De mensen in de win kel zijn altijd vriendelijk,Dat vind ik erg fijn.Nooit anders.Daaarom kom ik graag in de winkel

Het blijft toch een heerlijke zaak

Norah is een geweldig concept. is de juiste maat niet in de winkel dan laten ze er 1 komen uit een andere winkel. dit ging en gaat altijd binnen een paar dagen. ik werd netjes op de hoogte gehouden en het artikel hing netjes op mij te wachten. Er was ruime gelegenheid om te passen en daarna werd mi er veel plezier mee gewenst. Ik vind het een heerlijke winkel.

Goed maar kan nog wat beter

Alle spullen waren goed, behalve een broek waar de rits steeds vanzelf open gaat. Het was de enige broek die ik met rits heb gekocht,

Goede service met een vlotte levering

De norah Etten-Leur heeft mijn artikel besteld en 3 dagen later kon ik het al ophalen super

Goede prijs en kwaliteit en leuke kleding

Leuke kleding veel nieuwe producten en goede pasvorm

Ik kan heel god slagen bij Nora en wordt ook heel leuk geholpen alleen maar Nora in mijn kast

Alles perfect

Prachtige kleding Nog mooiere prijzen Mooie pasvorm in de grotere maten

Leuke t shirts

Leuke shirts. Alleen snapt ik niets van jullie maten,de ene keer heb ik 38,de andere keer moet ik maar 46 hebben. Moeilijk om dan e.e.a te bestellen.

Valt tegen

Ik heb veel broeken gehad van jullie maar de laatste tijd kloppen de maten helemaal niet.

Het is echt mijn winkel waar ik altijd slaag.

Ik ga bijna altijd blij weg. Met een stelletje kleding.

Superleuk!

Ik heb het besteld en in de winkel opgehaald omdat ik vaak niet thuis ben. De tops passen goed en de kleuren zijn als verwacht.

Super leuke kleding

Leuke kleding voor niet al te dure prijs. Goede service

Zeer tevreden met de geleverde artikelen

Ik ben zeer tevreden met de geleverde artikelen. Blij met mijn keuze . Het was netjes verpakt. Wel iets vertraagd door DHL

Norah heeft een prima service, niks mis mee!!

Maar de verzending met DHL is abnormaal slecht. Eerst kreeg ik een bericht dat mijn pakket bezorgd zou worden tussen 14:20 en 16:20 uur. Gewacht maar er kwam niks. Ging ik kijken op mijn track en trace daar zie ik tot mijn verbazing staan; 14:19 uur, wij hebben u gemist. Ik was notabene thuis, zat ook nog buiten bij de poort want ik had bezoek. Er is niemand geweest en ook kreeg ik géén bericht van DHL. De volgende dag kreeg ik weer een bericht van DHL, dat mijn pakket in de brievenbus was bezorgd. Toevallig kreeg mijn vriend ook twee pakketjes die ook in de brievenbus waren bezorgd. Hij is gaan kijken, en onze brievenbus staat 0,5 km van het huis. Tot zijn verbazing stond het pakketje op de grond vóór de brievenbus. De brievenbus staat aan een pad waar dagelijks tigtal mensen langs lopen met honden, voor het zelfde geld had iemand het meegenomen. Ik vind dit erg slecht van DHL en ik denk dat het management daar ook wel op aangesproken mag worden. Volgende keer wordt het gejat en heb ik niks. Dit was ook nog bedoeld om mee op vakantie te nemen en het kwam nu nog nét op tijd. Dus Norah is prima!!! maar DHL is erg slecht!!

Helemaal blij mee

Prima kleding en snelle levering,dus alles oke.ja

Fijne service. En product is precies zoals op foto

Prima geholpen.

Vriendelijk ontvangen, goed geholpen, ruime keuze in de collectie. Mooie winkel, schone paskamers.

Mooi koopje

Een hele leuke broek in sale besteld en opgehaald in de winkel blij mee

Fantastisch!

Mooie kleding goede kwaliteit en snelle levering. Dus gewoon TOP