Pluspunten

Alles goed

Pluspunten

Ik heb goede verhalen gehoord over norah. Voor mij zat der deze keer niks bij maar ben er zeker van dat het de volgende keer wel raakis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betaalbare mode

Belofte verzending binnen 1-2 werkdagen werden er 4-5. Contact met de klantenservice; beloften werden niet waargemaakt. Ik vroeg de bestelling na 3 dagen ivm vakantie te annuleren. Ze zou kijken of dat nog kon. Als dat niet kon zou ik een e-mail ontvangen. Email kwam niet. Levering kwam na 5 dagen alsnog.

Pluspunten

Pluspunten

☆☆☆☆☆ ben heel tevreden over dit bedrijf.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Prima, gastvrij en goed geholpen, geattendeerd op artikel dat in de winkel was uitverkocht om dit thuis via de website te bestellen

faciliteit om direct in de winkel iets online te bestellen als het in de winkel niet voorradig is

Pluspunten

Veel lekkere kleuren!!!

Neen

Pluspunten

Kwaliteit- prijs zeer goed. Zeer wisselende collectie. Ik ben zeer enthousiast .

Pluspunten

Erg leuke kleiding tegen een betaalbare prijs. Ik word er ieder geval altijd erg blij van als ik iets bij Norah heb gekocht! Ook een leuke bijkomstigheid dat je punten spaart om weer iets leuks te kopen :-)

Tunieken (tussen jurk en top) zullen een aanwinst zijn voor de wat kleinere dames (zoals ik).

Pluspunten

Ik kom graag in de winkel. Goede sfeer, veel keus, elke week iets nieuws en zeer betaalbaar.

Mtn 42, 44 en 46 zijn het eerste weg in de winkel. Levering in webshop duurde lang na bevestiging zonder dat je iets hoort.

Pluspunten

erg leuke kleding en zeer betaalbaar. retouren worden snel verwerkt en heel aardig winkelpersoneel

Pluspunten

Super leuke collectie en heel betaalbaar

Pluspunten

Goede seurves

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding, prima prijzen

In sommige winkels mogen iets meer ervaren mensen staan

Pluspunten

Behulpzaam en vriendelijk

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding voor n aantrekkelijke prijs.

Pluspunten

Leuke modellen kleding voor grote maten Ruime keus wassen drogen en aan trekken

Per post klopt binnen 2 dagen bezorgt niet Pas na vijf dagen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus

Snellere levering. Duurde 4 dagen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede betaalbare kleding, ook in de grotere maten. In de winkels ( ik ken Heerhugowaard, Hoorn en Emmen) is steeds prettig personeel. Webshop prima service, snelle verzending. Retourneren is makkelijk.

In 2017/2018 heb ik heel veel jurken kunnen kopen, omdat het goede modellen waren. In 2019 is het assortiment jurken gewijzigd en helaas, niet meer zo mijn model. Verder graag wat langere shirts, zonder dat het meteen weer een tuniek is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verzendkosten tweede bestelling ivm foutieve zending snel vergoed. Nette communicatie

De verzendkosten zijn al vergoed zichtbaar. Maar de retourzending niet waardoor ik dadelijk een maand mijn geld kwijt ben. Betreft toch 53,85 terwijl bestelling al 19 of 20 juni retour is gegaan. Nu 1 juli en nog niet gecrediteerd bij creditcard.

Pluspunten

Jurk ziet er uit zoals op de website te zien is.

De jurk is er ook in het zwart. Combineer dit, is makkelijker voor een klant.

Pluspunten

Originele en voordelige kleding. Prima bestel en retourservice.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar