Dol op Norah

Zowel webshop als winkel staan bij mij hoog aangeschreven.

Mooi

Snelle levering en mooie broek. Zit heerlijk

Niet zo geweldig

Viel wat tegen

super

Ik vind Norah een leuke winkel ook de collectie is heel leuk/modern en betaalbaar. Een bestelling op de webshop is heel makkelijk te plaatsen, je wordt op de hoogte gehouden wanneer de bestelling verzonden wordt en wanneer het in de winkel opgehaald kan worden. Het personeel is heel erg vriendelijk en hulpvaardig.

Alles orima

In de winkel was mijn maat er niet van de trui die ik graav wou. Online besteld in de winkel gratis opgehaald, helemaal top

Snel!

Snelle keurige bezorging.

Slecht

Bestelling in winkel gedaan . 2 Jassen besteld betaald zeg later geen korting eraf voor verjaardag . 1x ba winkel gebeld waar de bestelling zou zijn , dat wisten ze niet Toen bericht gestuurd daar gelijk reactie op de jassen hangen gewoon in de winkel ?? Geld wordt terug gestort .. Heel raar allemaal

Fijne verkoop

Leuke set besteld, past precies, en hele leuke stof en kleur

Ontevreden met bezorger van DHL

Ik moest de buurt langs op zoek naar mijn pakketje.

Ik had eerst even naar een winkel gebeld om te overleggen over de maat en dat advies was prima geweest.

Duurde lang voor de bestelling er was

Ik heb in de winkel de pantalon besteld , daar ben ik keurig mee geholpen overigens. Alleen duurde het een week voor de pantalon er was. Omdat bind ik wel wat lang

Een super geweldige dragende broek!

Van het merk Tanja heb ik al verschillende kleuren broeken. Het is zo'n fijne broek. Ik had deze keer een donkerblauwe besteld en laten bezorgen in de winkel. Bij het ophalen heb ik gelijk nog een 2e erbij gekocht omdat de blauwe snel uitverkocht is. Ik kan deze broek echt iedereen aanraden. Gewoon een super fijne broek!

Gewoon zoals het moet zijn!

Keurige winkel en vriendelijk personeel

Te groot allemaal

Alles wat ik besteld had, zat veel te groot. Ik heb dit ook op de retourbon geschreven. Erg jammer.

Heerlijke trui en vest , snelle levering

Door het invullen van het maatadvies de juiste maat voor de trui kunnen kiezen. Makkelijk bestelproces en snelle levering. De trui en vest zien er prima uit en zijn heerlijk warm. Laat de kou maar komen.

Heerlijke rok

Met onderrok en elastiek in de taille. Ik ben 1.78cm en met laarzen eronder valt de rok net boven mijn enkels, perfect!

Online besteld, snel geleverd

Goed geregeld

Levering duurde lang

Wat is mis is een reminder voor als je favoriete artikel terug online is

Allemaal goed geregeld

Alles naar tevredenheid, vriendelijk personeel. Gewoon top

Goed geregeld ......

Helemaal goed.... De verkoopster kent me al bij naam.... Dus het paket lag al klaar toen ik door de winkel liep...... moest natuurlijk nog even snuffelen....en vond nog een mooie spijkerbroek......

Het artikel was prima, de levertijd langer dan verwacht.

De bestelling heeft 1 week geduurd. Pakket was eerst in Hoorn beland, jammer!

Minder goede ervaring bij ophalen

Helemaal top!

Alles zit perfect, het werd snel geleverd en voldoet aan de verwachting

Vriendelijk personeel Goede sevices (broek snel in goede maat verzonden) Zal vaker winkel bezoeken.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar