Super fijn geholpen

Onwijs goed

Snel en netjes

De rok die ik besteld had voldeed niet aan de verwachting.

Geruild in de winkel in Rhenen er daar een leuk ander setje kleren gekocht. Zien en passen is toch prettiger dan bestellen.

Fijn geholpen, snel wisselende collecties….keuze en de prijs is goed.

Ik ben heel blij

Ik heb heel makkelijk een bestelling op de site gedaan. In alle winkels was het artikel uitverkocht en online was er nog 1 . Besteld, betaald en 2 dagen later werd het geleverd. Ik ben super blij!

Mooie betaalbare kleding.

Een winkel voor elke leeftijd.

Super winkel netjes geholpen

Past goed

Fijn dat ik mijn bestelling op een door mijzelf gekozen tijdstip kon ophalen in de winkel.

Snel en goed geregeld.

Goed advies

Vriendelijk en zeer goed geholpen bij Norah Maastricht, Muntstraat!

Vlot toegestuurd

Snelle levering en goed verpakt.

Naar alle tevredenheid!!

De grotere maten zijn ideaal voor mij. Kom graag in de winkel en wordt prettig geholpen.

Prima snel geleverd in de correcte maat die niet voorradig was in de winkel

Een mooie winkel met leuke medewerkers en de service is uitstekend.

Niet ontvangen!!

Helaas niets ontvangen. Na contact met de klantenservice ook niets meer gehoord over verloop en vervolg. Alleen een mailtje van dhl met de vraag of ik inmiddels als iets ontvangen had, maar niets…we zijn inmiddels ruim een week verder…jammer.

Goede services

Vlotte bediening

Het truitje ziet er leuk uit en zit goed!

Snelle levering van het bestelde truitje!

Prachtige tops

Fijne website

Ik had jurken gezien maar mijn maat niet op voorraad in de winkel! Gelukkig online kunnen bestellen!

Het ging mis met DHL

Dus is mijn pakket terug gestuurd. Ze zouden het onderscheppen en weer sturen. Maar ik hoor maar niks

Alles is naar wens verlopen

Ik ben tevreden met mijn aankoop bij Norah. Fijn dat er vermeld wordt dat je een maat kleiner moet kiezen.

Zeer snel en correct geleverd zou zo weer een bestelling doen

Mooie betaalbare kleding

Product niet ontvangen

Het product besteld,afgerekend,bestelbevestiging ontvangen, hij zou naar de winkel zijn gestuurd maar in de winkel is hij niet! Ook geen bevestiging gehad dat hij in de winkel klaar ligt. Niet tevreden en nu?

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar