3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en snel geleverd

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betaalbare mode, grote collectie, gratis afhalen in de winkel, goede en snelle communicatie per mail.

Retourneren mogelijk via winkel, maar niet direct je geld terug. Kwaliteit van de kleding. Retour gebracht vanwege slechte afwerking (zoals loshangende lock-draden en kapotte naad) Ook jammer dat bijna alle gebruikte stoffen synthetisch zijn

Pluspunten

Leuke kleding voor maatje meer

Pluspunten

Vrolijke leuke kleding

Helaas geen Ibiza-stijl sandalen of slippers...

Pluspunten

Veel keus. En een erg leuke en variërende collectie. Vriendelijk en behulpzaam personeel in drachten

Pluspunten

Snelle levering, top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig nette levering, ook altijd perfect met betrekking tot mail omtrent levering

Toevallig met retourzending in de winkel heel fijn geholpen door een nieuwe medewerkster. De oudere garde had ik moeite mee, zij stonden vaak te kletsen zonder met de klanten bezig te zijn. Als je dan wat vroeg leek het net of je ze stoorde. Vandaar dat ik al een hele tijd de winkel meer en meer online keek. Sommige producten zijn gemaakt van pillend materiaal, erg jammer. Maar alles wordt altijd wel netjes opgelost met retourneren.

Pluspunten

Snelle levering, maat klopt

Pluspunten

Snelle levering met juiste mails met betreffende status bestelling. Zeer netjes

Pluspunten

prima geregeld

geen

Pluspunten

leuke ,betaalbare kleding

Nee

Pluspunten

Betaalbare leuke kleding

Pluspunten

Norah Baarn... een topwinkel!! Zéér vriendelijk en kundig personeel!! De dames zijn behulpzaam en de winkel ziet er altijd erg netjes, verzorgd en overzichtelijk uit!! Altijd staat er een kopje koffie, thee of glaasje water klaar. Ik heb er al veel geshopt en kom er erg graag!!

Pluspunten

Goede service ook voor terugsturen

Pluspunten

Eindelijk een winkel met mooie kleding die ook vrouwen met een maatje meer leuk en vooral vrouwelijk staan. Ik ben echt ontzettend enthousiast!!

Een nog uitgebreidere collectie. En dan misschien ook een lingerie collectie.

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding

Iets grotere collectie?

Pluspunten

betaalbaar leuk personeel en goede web shop

Iets meer katoen kleding

Pluspunten

Altijd wat leuks voor weinig, iedere week nieuwe collectie .

Bestellen via internet zou beter kunnen in de zin van voorraad ; ik ben teleurgesteld als ik een broek wel kan bestellen en betalen maar uiteindelijk na een paar dagen toch niet op voorraad blijkt te zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding, net geprijsd en leuk met elke week nieuwe aanvoer.

Verkoopsters: wordt door te weinig medewerkers gestaard i.p.v. items aandragen of een adviserende rol. Dit laatste moet je doen voor bestaansrecht en uiteraard meer sales.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding. Vaak aanbiedingen.

Jammer dat sommige afprijzingen alleen in de winkel zijn en dan maar een paar dagen en niet online. Woon niet in de buurt van een winkel. Retourartikelen duurt lang. Soms na 1,5 week geen reactie. Klantenservice gaat niet altijd snel.

Pluspunten

Het is zeer modieus, hip vooral voor grotere maten, de prijs is goed

Er zitten in de winkel hier en daar collecties die niet zo mee zijn met de tijd ook grote maten kunnen hip zijn, Het is maar een detail, eigentlijk super winkel

Pluspunten

Mooie betaalbare kleding en altijd gezellig in de winkel

Pluspunten

Leuke moderne kleding, veel maten beschikbaar en goede kwaliteit kleding

Meer kleding gericht op jonge vrouwen

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar