uitstekende producten

ik heb nog nooit slechte ervaringen gehad met nora

Wordt altijd goed geholpen!

prima kleding

valt goed op maat

Snelle levering van een leuk goedkoop bloesje

Leuk bloesje in de opruiming. Snelle levering . Heel blij mee

Mooie jurk in een fijne stof!

Mooie jurk in een fijne stof!

Leuke pantalon, maar pasvorm klopt niet

De pantalon ziet er leuk uit, maar het model is echt heel vreemd. Bij de tailleband zit een soort “tuit” en valt hij veel en veel te ruim. Het klopt niet. Omdat ik de stof wel leuk vind, Hou ik hem wel en laat ik hem vermaken door een coupeuse.

Een geweldige winkel met voor mij een fantastische collectie elke keer weer :)

Zoals steeds heel tevreden

Foto’s en omschrijving zijn steeds top en heel correct en de bestelling geleverd is - is het juist zoals ik het me voorgesteld had - doe zo verder - Norah blijft tot hier toe mijne favoriete winkel - prijzen zijn netjes en niet overdreven duur en als je zoals ik niet in maatje 42/44 past - maar in maatje 46 of soms 48 heb je toch leuke fijne toffe kleding waarmee je leuk voor de dag mee komt

Altijd goed

Ik bestel en koop veel bij de norah. Altijd blij.

Mooie kleding voor een mooie prijs

Leuk personeel en een mooie winkel met mooie kleding

Prachtige en goede kleding

Goed geholoen

Bestelling in shop opgehaald. Daar prima geholpen.

Hele leuke mode

Hele leuke mode maar ik heb het idee dat het niet meer zo lang en wijd valt dan voorheen. Maar blijft heel leuk.

Via de winkel zeer goede service

Een jurk waarvan de juiste maat niet in de winkel, winkel heeft hem in 2 maten besteld zodat ik nog kon passen welke het beste was. Bestelling via de winkel, zeer goede service !

De 5 sterren zegt genoeg toch !!!!

Lieve dames in filiaal Mijdrecht. Leuk mode, leuke prijzen.

mijn ervaring is gewoon goed

Bestellingen gaan snel en bij ophalen altijd een glimlach van de verkoopster

Heel mooi pak

Mooi pak met fijn shirt en blouse. Klaar voor een andere look

Top model broek

Zeer makkelijk te ruilen in de winkel voor een andere maat !

Vriendelijk personeel en erg behulpzaam

Veel keuze, vriendelijk personeel

Het cijfer zegt al genoeg

Dit was de eerste keer bij jullie dat ik iets besteld heb ik ga liever persoonlijk naar jullie maar ik heb niet altijd vervoer dat heb je als je afhankelijk bent van iemand anders maar komt goed

Mooie pasvorm

Mooie broek met mooie pasvorm Blij mee :)

Leuk en betaalbaar

Voor elke leeftijd wat wils

Super vlot gegaan. Goed geholpen in de winkel.

Ik bestelde een blouse die naar mijn filiaal werd gestuurd. Daar opgehaald en gepast. Leuke blouse en lekker in de sale, dat is ook leuk. Norah is een fijne en relaxte winkel.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar