3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkope kleding. Mooi!

Pluspunten

Aardige medewerkers. Via webshop ook goed geregeld!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website. Mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Trage levering

Pluspunten

Goedkope, leuke kleding. Bij retourzending snelle afhandeling. Binnen 1 dag geld weer op de rekening

Pluspunten

Heel veel leuke kleding. Bijna iedere week weer nieuwe items. Maandag aanbieding bijna altijd leuk.

Wanneer je online een aankoop hebt gedaan graag retour winkel en ruilen in de winkel voor wat anders in plaats van retour sturen. Zou een top service zijn!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie winkel

Online bestelling bij niet (of te laat) gewoon te regelen is in de winkel (bijv. gewoon bij winkel kunnen pakken en dat bij te late bestelling kunnen omboeken oid). En wat minder synthetische kleding verkopen!!!

Pluspunten

Leuke collectie, vriendelijke prijzen, snelle bezorging.

Pluspunten

Mooie kleding en niet te duur

Meer katoen gebruiken

Pluspunten

Snelle levering en nog snelle terugbetaling als iets niet goed is

Pluspunten

Superleuke en vlotte kleding voor een betaalbare prijs. En door het hele jaar heen nieuwe collectie.

In wat meer plaatsen een locatie :-). En geen verzendkosten rekenen voor webshop bestellingen.

Pluspunten

Leuke en betaalbare kleding voor de vrouw met een maatje meer

Pluspunten

Grote maten met normale prijs.

Goed zoala het nu is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding

Verzending duurt erg lang.

Pluspunten

Vlotte afhandeling en de verkoopsters op de Gijsbrecht zijn zeer vriendelijk en behulpzaamm

Iets minder polyester in de kleding

Pluspunten

Fijne mooie kleding voor een mooie prijs. Goede service en word altijd vrolijk van Norah!

Soms mag van mij de kwaliteit nog iets omhoog en de prijs ook. Laatst had ik een shirtje waar naar 1x wassen een gat inzat. Kan natuurlijk ook domme pech zijn.

Pluspunten

Helemaal blij met Norah, op de website besteld. Prima gegaan, in de winkel t-shirt teruggebracht en ‘s avonds al een mailtje met de retourbevestiging en dat mijn geld wordt terug gestort!

Ik vind dat er wel wat meer broeken maat 42 en 44 in de collectie en op voorraad moeten komen, vooral de geweldige leggings in allerlei kleuren.

Pluspunten

Snelle en keurige verwerking van de order

Pluspunten

Leuke kleding voor weinig geld en veel verschillende maten en fijn dat er ook een webwinkel is.ik winkel nog zelden maar voor norah maak ik een uitzondering daar ga ik graag naar toe

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Webshop uitrusten met betalen achteraf

Pluspunten

Snelle levering, afhaal mogelijkheid winkel, makkelijk terugsturen, goede kwaliteit/prijs verhouding, veel keus.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar