Leuk en betaalbaar

Voor elke leeftijd wat wils

Super vlot gegaan. Goed geholpen in de winkel.

Ik bestelde een blouse die naar mijn filiaal werd gestuurd. Daar opgehaald en gepast. Leuke blouse en lekker in de sale, dat is ook leuk. Norah is een fijne en relaxte winkel.

Mooie kleding,goed advies,prijs is goed. Ga zo door.

Snel geleverd in de winkel en je wordt in de winkel (Zwijndrecht) super vriendelijk geholpen.

Mooi shirt en snel en correct geleverd

Shirt is erg mooi en bestelling werd vrij snel geleverd. Ben zeer tevreden

Makkelijk bestellen. Goed geïnformeerd via mail

Helemaal tevreden

Spijkerbroek gekocht in de sales en zin heerlijk gelijk nog een besteld.

Kan altijd goed slagen.

Uitstekende service

Vriendelijke, behulpzame medewerkers.

Gewoon goed

Fijn jurkje. Mooi prijsje.

Mooi pak zoals op he plaatje

Mooi pak broek veel te lang even naar de kleermaker gebracht. Wel jammer dat het zo ontzettend gekreukeld was

Fijne zomer broek!

De broek zit heerlijk luchtig, kwaliteit en prijs erg goed!

Veel kleding voor weinig!

In de uitverkoop 6 stuks kleding (inclusief een broek en en een spijkerjasje) gekocht voor € 100. Geen geld!

Mooie broek

Bestelling is vlug in huis

Prima zoals altijd

Fijne kleding, redelijke prijs, goede service

Snel en duidelijk

Mijn bestelling was snel in mijn favoriete winkel aanwezig en ik werd duidelijk op de hoogte gehouden.

Alles verliep goed

Bij de winkel laten komen werkt prima kan het ophalen wannee het uirjimt

Bezorgd in winkel, kleding gepast met ophalen.

Spijkerjasje besteld en opgehaald in de winkel. Helemaal top.

Weer een paar leuke jurken gescoord!

Ik loop geregeld naar binnen in de Norah in Almere Buiten om gewoon te kijken wat ze hebben. Ik wordt altijd leuk ontvangen en krijg een eerlijk oordeel over de items die ik pas. Hou ik van. Daarom kom ik ook terug. Soms kijk ik op de site en als ik iets bestel dan laat ik het in de winkel bezorgen. Krijg ik meteen te horen of het me staat. Bedankt lieve dames van Norah, Almere Buiten!

Ga gerust winkelen bij Norah

Mooie blouse en past goed.

Kleding goed maat goed in 1 woord GEWELDIG

Naar wens verlopen

Betaalbaar en goed!!

Mijn ervaring is goed en als er iets is wordt het altijd verholpen!! Fijne winkels en medewerksters maar ook online!!

Snel geleverd, leuke kleding

Volgende dag gelijk in huis. Netjes. Verpakt, leuke kleding