Pluspunten

Hele leuke kleding, ook door een ouder publiek te dragen.. aardig personeel.

Ik heb al veel in winkels gekocht (via Mn schoonzus in Veenendaal ) en op internet, ik vind de maten soms er uit een lopen. En ik moet er veel voor reizen om een winkel te bezoeken.

Pluspunten

Leuke hippe kleding voor weinig geld. Steeds nieuwe collectie. Voor iedereen betaalbaar.

Pluspunten

Snelle service. Fijn dat het bezorgen ook bij de winkel kan en er dan geen kosten aan verbonden zijn. Vriendelijk personeel met een eerlijke mening.

Online bestellingen ook retour/omruilen in een winkel, vervelend dat je het dan weer per post moet terug sturen terwijl je in de winkel bent om het op te halen en evt. te passen.

Pluspunten

Vriendelijk personeel.

Vanaf maat 34 in de winkel. Lengte tuniekjes en jurken korter, zodat het ook geschikt is voor kleinere vrouwen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Norah is een prettig bedrijf. De website is goed toegankelijk! De kleding is qua prijs-kwaliteit ruim voldoende! Iedere week of maand een nieuwe collectie is super !!

Ik weet geen verbeterpunten. Ga zo door Norah !!!!!!

vind het zo als het is prima

Pluspunten

Mooie producten en top advies

Pluspunten

Mooie, ruim opgezette winkel (Wormerveer). Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer regelmatig nieuwe kleding in het assortiment. Leuke kleren voor een mooie prijs. Dan kan men vaker wat kleding aanschaffen. En waar ik erg van houd is dat er "normale" verkoopsters staan (daar voel ik mezelf erg fijn bij, omdat ikzelf geen maatje 36 ben). Geen opgedirkte mode poppetjes.

Eigenlijk kan ik niks bedenken :-)

Pluspunten

Leuke mode en fijne service

Ga zo door

Pluspunten

Pluspunten

prima past goed super

niets

Pluspunten

Vriendelijke, behulpzame verkoopsters en goede prijs / kwaliteit. Misschien nog filiaal in Oldenzaal openen. Hier kom ik dan graag werken

Geen kleding op website zetten bij acties, terwijl deze pas (weken) later te verkrijgen zijn waaronder groene broek met rood witte blouse

Pluspunten

leuke printjes mooie prijzen laagdrempelig fijn dat er zoveel maatkeuze is

een winkel in Haarlem openen? de stad waar ik woon?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betaalbare mode

Maten vallen erg verschillend uit. 44 is bij de ene jurk extreem te groot en bij andere te klein.

Pluspunten

leuke betaalbare kleding

geen

Pluspunten

Snelle retour .

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding. Oké kwaliteit. In hoofddorp ook leuk en behulpzaam personeel.

Houden zoals het is

Pluspunten

Altijd leuke dameskleding, jammer dat de zaak in DElft weg is. Heb daar veel gekocht. En geen andere Norah in de buurt gekregen. Zou fijn zijn als dat gebeurde of in de Boogaard in Rijswijk

Opening van een winkel in Delft, zotermeer of Rijswijk.

Pluspunten

Goede Prijzen, Leuke collectie, aardige verkoopsters,. Snelle Levering bij bestelling!

Pluspunten

Mooie kleding voor een redelijke prijs.

Plaatje hetzelfde als t shirt is beter

Pluspunten

Keurig alles!!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar