Pluspunten

Mooie kleding, snel geleverd

Pluspunten

De kleding zit mij perfect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van het bestelde. De verpakking ziet er netjes uit. Leuke kleding voor weinig.

In de winkel zou er ook personeel mogen staan bij de kleedkamers. Staan vaak allemaal voor in de zaak. Ben wel eens weggelopen omdat er gewoon niemand was waar je iets aan kon vragen.

Pluspunten

Hele leuke kleding, goede pasvorm, prima kwaliteit, snelle levering!

Pluspunten

Hele aardige verkoopsters in ijmuiden Mooie kleding

Soms wel iets te duur..

Pluspunten

Leuke kleding, voor een betaalbare prijs!!

Wel veel geprinte kleding, effen kleding zou ook fijn zijn!!! En wat ik heel jammer vind aan Norah dat het personeel veel te weinig in de verkoop klanten helpen, de klant staat er alleen voor en moet zich maar redden!! De verkoop kan zeker behoorlijk verbeteren... Hier laten ze veel liggen, is zeker een verbeter punt, sta zelf al meer dan 28 jaar in de detailhandel, en het valt echt op wanneer je komt winkelen bij jullie!

Pluspunten

Altijd veel keus

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke moderne kleding voor dames met allerlei maten.

Pluspunten

Leuke kleding voor een mooie prijs, snelle wisseling in collectie, leuk, voor ieder wat wils

Het gaat altijd goed met mijn bestellingen, alleen de laatste x niet, had woensdag besteld en kreeg pas op dinsdag daarop geleverd, van de 6 bestelde stukken waren er maar 3 leverbaar, terwijl alles bij bestellen nog op voorraad aangaf.

Pluspunten

Super fijne winkel, goed personeel. Makkelijke website met duidelijke uitleg. Filiaal in Barneveld ontzettend fijn, leuk en top personeel!

Omruilen in de winkel incl betalings terug gave in de winkel.

Pluspunten

Leuk, deskundig personeel en heel betaalbare mode

Niet alles zo stijf tegen elkaar in de schappen hangen. Snap dat al je zoveel items heb dit wel lastig wordt.

Pluspunten

Bestelling niet ontvangen op afgesproken dag/tijd, na 4 dagen ook niet. Contact opgenomen met klantenservice. Navraag door hun gaf als uitkomst dat PostNL het pakket kwijt is. Binnen 2 dagen is het geld teruggestort op mijn rekening.

Pluspunten

De bestelling heel vlot in de winkel bezorgd.

Pluspunten

goed netjes verstuurd retour gratis

Pluspunten

Heel vriendelijk personeel

Gaat zo door

Pluspunten

Leuke mode, meeste kleding valt lekker ruim

De kleding is vaak slordig afgewerkt en heb 2x gehad dat het kledingstuk bv. de mouw scheef was ingezet. Gelukkig eel een goede gevonden

Pluspunten

Mooie kleding,snelle levering.

Meer kettingen enz

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie collectie moderne kleding voor een betaalbare prijs

nvt

Pluspunten

1 min punt, ik kreeg geen mailtjes, van de levering etc.. Ik heb zelf gebeld, of het al afgeleverd was, bij filiaal Houten. Voor de rest prima

Melding geven,

Pluspunten

Erg vriendelijk personeel in de winkels, mooie en kwalitatief goede kleding voor een betaalbare prijs. Leuke mode voor vrouwen met een maatje meer.

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Maatvoering

Meer verkoop gerichtheid

Pluspunten

Betaalbare, leuke kleding

Kortingsacties niet alleen online doen, maar ook de mensen naar de winkel laten komen. De stenen winkels moeten blijven

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar