Pluspunten

Veelste lang onderweg 19 april besteld 29 april pas binnen.

Bestelling eerder leveren.

Pluspunten

Snelle nette levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In een winkel bestellen gaat prima maar via de site: DRAMA! Niet leveren, niet kunnen (willen?) annuleren en niet kunnen zeggen wanneer de bestelling dan wel wordt geleverd terwijl de bevestiging 1-2 werkdagen laat zien. Bij telefonisch contact weten ze niet wanneer het geleverd wordt alleen de één zegt we hebben het te druk en de andere zegt we hebben problemen door computerstoring. Nooit meer!

Duidelijke eerlijke informatie naar de klant en indien niet kunnen leveren dit doorgeven

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Alle artikelen leveren die besteld zijn. En niet 10! dagen later een mail sturen dat de meerderheid van mijn bestelling niet te leveren is!

Pluspunten

Mooie kleding voor betaalbare prijs, snelle levering

Pluspunten

Norah Zevenaar. Mooie winkel met een uitgebreide leuke modieuze collectie. Vriendelijke medewerkers.

?

Pluspunten

Duidelijke site Veel vernieuwing

Online bestellen en laten afleveren bij de winkel duurt soms wel lang

Pluspunten

prima bedrijf geen klachten

Pluspunten

Leuk steeds wisselend assortiment

Accessoires en schoenen in assortiment en betaalbaar

Pluspunten

Norah heeft hele mooie kleding voor n betaalbare prijs. Ook is t een extra service dat iets, wat er in de winkel niet in jouw maat is, alsnog gratis wordt thuisbezorgd!

Pluspunten

Leuke kleding ook voor de vollere vrouw

Snellere levertijden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Was erg positief. In de winkel Almere erg vriendelijk personeel. Totdat ik iets online ging bestellen op aanraden van de verkoopster, het kledingstuk was niet meer bij hun op voorraad.

20 april een jurk besteld ,voor een feestje op 30 april, moest lukken wat het zou binnen max 3 werkdagen worden geleverd. 22 april mail kledingstuk is onderweg naar de winkel. 24 april beoordeling binnen van Norah . 30 april toch maar een keer naar de winkel , maar kleding was nog niet binnen. Allerlei excuses, want ze zijn verhuisd , waarschijnlijk verkeerde sticker op het pakket. Al met al had ik gisteren 30 april niet mijn jurk. Balen. Ik hoop dat dit een incident is.

Pluspunten

Leuke kledingwinkel Elke week nieuwe kleding Blijft verrassend

Nvt

Pluspunten

top winkel

niet een broek leveren als iemand 2 jurken heeft besteld misschien beter opletten of de bestelling klopt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nul sterren

Op tijd leveren ik heb ruim een week moeten wachten?

Pluspunten

Goede communicatie met de klantenservice.

Levering duurde erg lang. Misschien even een berichtje sturen naar de klant hierover.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuk bedacht de kortingsactie

actie veroorzaakt een storing op de site, waardoor ik twee verschillende berichten krijg over de leverbaarheid. het is niet de eerste keer :-(

Pluspunten

dat ze goede spullen afleveren goede servies

Pluspunten

Hele leuke betaalbare kleding. Snelle verzending.

Als verzending toch onverwacht iets later is dan beloofd, laat het dan de klant weten.

Pluspunten

Leuke kleren

Dat er maar gauw weer een winkel in Oss mag komen. Hij wordt er gemist

Pluspunten

Niets misschien de shirts iets langer.

Pluspunten

Super fijne medewerksters in Zevenaar die je echt adviseren en niet alleen om wat te verkopen.

Niet te veel winkels openen want nu is het nog niet zo standaard maar omdat de kleding toch een beetje in dezelfde stijl blijft dan moet niet half Nederland erin gaan lopen. Dat zou jammer zijn

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar