Pluspunten

Mooie kleding, zit goed

Bezorging en de communicatie hierover kan beter

Pluspunten

Goede prijs. Klantvriendelijk

Betere kwaliteit stof

Pluspunten

Leuke kleding voor een leuke prijs.

Jurkjes besteld en kreeg pas na 1 week bericht dat ze niet meer leverbaar waren. Jammer dat het zo lang duurde en het was ook al betaald. Had liever gezien dat ze niet meer te bestellen waren

Pluspunten

Leuke en goede kwaliteit kleding, ga zo door .

Misschien wat meer jurkjes met een kort mouwtje , niet iedereen heeft van die strakke armen.

Pluspunten

goed en verzorgt snelle levering top heel tevreden gr Lilian Verheyden

nvt

niet van toepassing

Pluspunten

Ik heb nog maar 1x iets online besteld en nog nooit iets terug hoeven sturen. Ik kan er dus (nog) niet veel over zeggen.

Zie boven

Pluspunten

Juiste maat niet in voorraad? Men bestelt het voor je en binnen 2 dagen is het in huis! Goede service

nvt

Pluspunten

Leuke dingen in mijn maat en niet duur

Iets meer variatie in modellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs kwaliteitsverhouding prima

Slechte zaak dat je artikelen wel in de winkel kunt afhalen maar daar niks kan ruilen en retourneren. De dames in de winkel kunnen het gezeur daar over opvreten. Dus regel dat het wel kan of gewoon gratis naar huisadres verzenden.

Pluspunten

Super geregeld, snel de bestelling binnen en ook nog eens snel mij geld terug.

Pluspunten

leuke kleding/snelle service/uitstekende prijs/kwaleit verhouding

Pluspunten

Leuke kleding van goede kwaliteit!

Pluspunten

Leuk aanbod voor een mooie prijs.

Jammer dat er geen Norah is in Nijmegen of omgeving

door een computerstoring veel vertraging opgelopen bij bestelling en vervolgens was de helft van de bestelling niet meer leverbaar!! Jammer.

Pluspunten

Snel wisselende collectie, voor ieder wat wils, voor jong & oud, klassiek en trendy ;-) Redelijk snel in de sale en tussendoor een extra kortingsactie. Ik kom eigenlijk altijd met wat moois thuis. Online bestellen en laten bezorgen in de winkel is gratis , net als retour. Wat ik erg fijn vind dat je per item kan checken of dit in jouw filiaal nog te koop is.

Gelukkig zit mijn Norah om de hoek, maar zou handig zijn als de kleding wordt gefotografeerd als het wordt gedragen door een model, beter idee hoe iets valt ;-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke collectie, betaalbaar en regelmatig nieuwe items

De levertijd van online bestelling is echt te lang. Ze beloven 1 a 2 werkdagen maar ik heb 12 dagen moeten wachten. Zaten wel de paasdagen tussen maar dan nog veel te lang.

Pluspunten

Goede service. Vriendelijk personeel.

Als je iets in de webshop besteld is de betreffende maat er, maar als het verzonden wordt niet niet meer. Waarom wordt er niet aangegeven dat de betreffende maat is uitverkocht? Een dag later is het artikel er wel weer. Je krijgt wel direct je geld terug.

Pluspunten

uiteraard de leuke kleding en dat voor een heel mooi prijsje

gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestellingen. Goede kwaliteit draagt prettig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Klant mailen als artikel in winkel is.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar