1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Beter de voorraden beheren dat voorkomt teleurstelling.

Pluspunten

Klant vriendelijk.

Pluspunten

Mooie kleding ,goede kwaliteit

Jammer dat er maar 1 maat 48 is van elk, en ik hoor heel vaak mensen vragen naar 50. Maar van 48 zou ik zeker meer stuks neerhangen.

Mail beantwoorden

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit. Steeds nieuwe looks. Regelmatig leuke aanbiedingen. Voor jonge moderne vrouw , maar ook voor 60+

Pluspunten

Leuke wisselende collectie.

Klanten met account die regelmatig kopen in de winkel, geen verzendkosten rekenen bij online bestelling als gewenste maat niet meer in de winkel voorradig is.

Pluspunten

Mooie winkels waar voor iedereen iets leuks te vinden is

Pluspunten

Goede maten. Kwaliteit in orde. Prijzen zijn prima

Pluspunten

Prima website, prettig personeel - vriendelijk. Leuke kleding, zowel qua model als qua print.

Heb onlangs een jurk gekocht (zwart, gevoerd, met rits op het achterpand) waarbij de voering onder de jurk uit kwam. Deze was veel te lang. Dat is jammer, want dat hoort natuurlijk niet en nu moet ik dit laten aanpassen. Beetje slordige afwerking.

Pluspunten

Leuke wisselende collectie en vriendelijk en behulpzaam personeel.. Ga zo door..

Pluspunten

met problemen word je vriendelijk en accuraat geholpen. De bezorging is perfect en eventuele retourzending en terugstorting van het geld gaat perfect.

Pluspunten

Anders altijd zeer tevreden, maar nu door een storing langer op een bestelling moeten wachten..(en nog steeds niet heb)...en waarschijnlijk de bestelde artikelen niet meer te leveren zijn, omdat ze nu online zijn uitverkocht.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kleding, over het algemeen leuke collectie.

Voor het eerst online besteld. Nu, 1 week later! Nog geen mail ontvangen dat de bestelling klaarligt. Klantenservice gebeld; kunnen niet zien of het al bij de winkel binnen is. Of ik zelf de winkel even wil bellen.....(serieus??? Is dat klantenservice???)

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en duidelijke afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Levering was een beetje laat

Pluspunten

Kleding die valt prima op maat, goede kwaliteit/prijs

Pluspunten

Leuke dingen,vriendelijk personeel.

Mooie kleding,alleen de broeken slechte pasvorm.veel te laag in de rug.

Pluspunten

Superleuke kleding en heel positief; geen graatmagere modellen!! Daardoor denk je veel sneller; hee, dan kan het mij ook leuk staan!

Ik vond het al zo lang duren dat mijn bestelling in huis zou zijn, had namelijk anderhalve week geleden al 2 broeken besteld. Krijg ik vandaag mail dat de bestelde artikelen niet meer leverbaar zijn. Hoe kan dat?? Op het moment dat ik bestelde was er genoeg op voorraad. En zelfs als ik nu maat 40 in type staat ie nog als op voorraad. Baal daar echt verschrikkelijk van. Anders zeker 5 sterren.

Pluspunten

Makkelijk bestellen mooie kleding snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle service! Leuke jurken.

De jurken van de kleinste maat 38 zijn zelfs te groot! Misschien nog kleinere maat in assortiment?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke kleding

- kleding zou binnen 2 dagen verzonden worden. Eerste mail is direct binngekomen, maar pas een week later den tweede mail gehad. Bleek toen dat al mijn bestelde dingen (4 kledingstukken) niet meer leverbaar zijn en dus geannuleerd zijn?

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar