1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke aanbiedingen

- Snellere levering (heb 1 1/2 week moeten wachten) - De helft van de bestelling was niet leverbaar (5 van de 10 bestelde artikelen). Kreeg ik pas na 1 week te horen. Hoe kan het dat ik die 5 artikelen wel heb kunnen bestellen? Zorg dat de voorraad op de website klopt. - Als je niet op tijd kunt leveren, mail dan op zijn minst dat de bestelling vertraging heeft opgelopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot nu toe even geen. Moet in totaal bijna twee weken op mijn bestelling wachten. Dat is echt veeeeel te lang. Zonder ook maar tussentijds een bericht oid.

Moet in totaal bijna twee weken op mijn bestelling wachten. Dat is echt veeeeel te lang. Zonder ook maar tussentijds een bericht oid. Laat weten hoe het zit, communiceer.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na tien dagen bericht dat de kleding niet leverbaar is, terwijl bij bestelling op de site kleding nog wel leverbaar is. Waardeloos

Pluspunten

Snel en duidelijk te bestellen.

Ik ontving geen mail dat ik mijn bestelling kon ophalen. Ben naar de winkel in Enschede gegaan. Ze waren erg behulpzaam, maar mij vergeten te mailen dat de bestelling klaar lag.

Pluspunten

Leuke kleding, erg leuke prijzen. Als je eenmaal je maat weet kun je ook met een gerust hart online bestellen. Snelle levering als je online besteld hebt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs kwaliteitverhouding.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid

Wat meer truien

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg voordelig leuke kleding

Meer natuurlijke producten gebruiken

Pluspunten

Hele leuke collectie tegen zéér betaalbare prijzen!!!!

nvt

Pluspunten

Leuke collectie ,vriendelijk personeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele leuke kleding

Duurt veel te lang dat er een bestelling verzonden word terwijl er 1-2 dagen staat. En retour artikelen hoor je niks van en heb mn geld nog steeds niet terug dat mag van mij een stuk beter zo is het niet leuk online shoppen en ben je al verplicht om naar de winkel zelf terug te gaan

Pluspunten

Fijne winkel en leuke collectie

Pluspunten

Laatste bestelling ipv 1-2 werkdagen pas na een week binnen gekregen, jammer ! Verder uitstekende service

Pluspunten

Top winkel met leuke vlotte mode en nog leukere prijzen

Pluspunten

Pluspunten

Goed, voordelig, vriendelijke verkoopsters, juiste adviezen! Gewoon een fijne winkel !

Graag iets voor de wat langere vrouw zoals ik. Vaak zijn jurken aan de korte kant en die draag ik juist graag!

Pluspunten

Hele leuke mode betaalbaar en snel geleverd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Steeds nieuwe artikelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke en betaalbare kleding.

Een orderbevestiging sturen via de mail, gelijk na het plaatsen (en betalen) van de bestelling. Nu gebeurd dat niet. Het retourtermijn verruimen naar 30 dagen! Vind 14 dagen echt niet meer van deze tijd en net te kort om een goede afweging te maken of je een artikel wil houden of niet, formulier invullen, kopiëren, kleding netjes verpakken, pakket goed dichtmaken en pakket naar het postkantoor brengen. Of om binnen 14 dagen terug te gaan naar de winkel, terwijl een winkel niet echt bij mij in de buurt zit. Of doet Norah dit expres, zodat mensen te laat zijn met retourneren en het artikel dan moeten houden. Een retourbevestiging sturen, gelijk na het ontvangen van de zending. Nu gebeurd dat niet. De punten gelijk toekennen na het plaatsen van de bestelling en niet pas bij het verzenden van de artikelen. Het aantal gespaarde punten blijven ongewijzigd, ongeacht of je artikelen retour stuurt. Vind het nogal gierig overkomen dat bij het retourneren ook gelijk de punten worden geminderd, terwijl het puntensysteem al karig is. Bij andere webshops voor grotere maten blijven het aantal punten ongewijzigd en krijg je regelmatig min. 10 euro korting o.b.v. je aankopen.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar