Pluspunten

Correcte en snelle levering.

Pluspunten

Veel keus in reeele maten!!

Pluspunten

Ben blij met Notah leuke kleding voor een leuk prijsje

niets

Pluspunten

Eindelijk en winkel ook leuke kleding voor de wat grotere maten en voor de moderne 50 plusser!

Pluspunten

Ik ga er alleen vanuit qua winkel, qua postorder vind ik (Mijn eerste ervaring) slecht.

Mochten jullie een storing in het systeem hebben qua bestelling verwerking etc. Dan zou het prettig zijn dat men de klant daarvan op de hoogte stelt. Dit ivm te late levering van het pakket terwijl men daar op rekent binnen 1 á 2 werkdgn. Ik heb gebeld en kreeg het antwoord, dat is teveel werk. Dus....

Pluspunten

Keurige verzending

Snellere verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Iedere week leuke nieuwe items, goede service, klantvriendelijk, snelle levering van de kleding, punten sparen, betaalbaar, vriendinnenavond.

Geen.

Pluspunten

Gunstige prijs,ook grotere maten genoeg keuze.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede collectie, klantenservice goed bereikbaar

Levertijd 1-2 werkdagen en vervolgens wordt de bestelling zonder reden geannuleerd en wachten op geld terugkrijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede moderne kleding voor een mooie prijs. Vriendelijke en kundige behandeling in de winkels

Nvt

Pluspunten

Leuke en vlotte kleding tegen betaalbare prijzen Snelle levering en duidelijke communicatie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na 10 dagen nog geen bestelling ontvangen

Op tijd versturen

Pluspunten

Mooie kleding voor relatief weinig geld. Goede service online zowel bij koop als retour

Pluspunten

Goede pasvorm, leuke kleding en prints

Pluspunten

vlug in huis en goede pasvorm en goede maat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Levering kan sneller! Heb 10 dagen gewacht...Ik kreeg het advies beter in de winkel te kopen dan was ik zeker dat het gewenste product voorradig was.....

Pluspunten

ik ben zeer tevreden over jullie bedrijf hele leuke dingen voor een prettige prijs

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke mode voor een leuke prijs

Op maandag online een jurk gekocht, op woensdag in de winkel opgehaald en gepast. Ik wilde hem ruilen voor een kleinere maat maar dat kon niet omdat er op maandag een andere prijs was, ik ben echt teleurgesteld naar huis gegaan. Was geen leuke ervaring, ik ga ook niet meer online bestellen.

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen !

Zo doorgaan met persoonlijke aandacht !

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar