Pluspunten

de dames in de winkel zijn heel profecioneel en hebben me heel goed geholpen en zeiden ook wat niet bij mij paste ik ben ook heel blij met de produkten die ik heb gekocht, ik koop nu ook via internet ik blijf naar jullie toe komen is gewoon mijn stijl verander aub niet is gewoon goed voor een vrouw in de leeftijd ( ouder dan 50) is er nu een winkel waar je je jong kunt voelen maar wel lekker kunt voelen ondanks je al een beetje ouder bent oh we willen toch ons jong voelen en daar doen jullie heel veel aan .dank je wel daarvoor

geen!!! gewoon zo door gaan aub . de kleren zijn perfect, goede kwaliteit en het zit gewoon lekker en goed oh ik ben een fan van jullie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke spullen, prima webshop

De helft van de bestelling bleek aanwezig bij bestellen, maar werd alsnog geannuleerd door hen. Behoorlijk knullig. Verzendkosten bij kleinere bestellingen vind ik niet top En wil ik ook niet betalen als ook blijkt dat ik door annuleringen daar in val..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke kleding

Als je kleding besteld maar het blijkt pas na 2 weken niet meer voorradig te zijn en je ziet dat je het nog steeds op de site kunt bestellen in dezelfde maat is er toch echt iets mis

Pluspunten

Leuke vlotte moderne kleding. Vriendelijk personeel.

Ik mis leuke midi kleding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding. Goede service.

Sommige model blouses is niet de goede maat en de broeken, jurken en rokken vallen klein.

Pluspunten

Leuke kleding voor weinig

Pluspunten

Geweldige verhouding prijs/kwaliteit

Als je retour hebt in de winkel dan is het vreemd dat je het niet terplekke om kunt ruilen...nu moet je eerst nog een keer afrekenen en wordt het later weer terug gestort....beetje omslachtig....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben erg enthousiast over t bedrijf. Leuke betaalbare kleding.

Ik had vorige week wat besteld en na een aantal dagen niets ontvangen dus gemaild en toen kreeg ik een reactie dat er een storing was geweest. Ik had persoonlijk als bedrijf dit de klanten laten weten. De bestelling was wel betaald dus vind dat ik t recht op had om te weten dat de bestelling door een storing later bezorgd zou worden! Verder ben ik erg tevreden

Pluspunten

Mooie kleding, En toegangkelijk voor een breed publiek.

Warmer uitstraling van de winkel . En ik hoop dat jullie in de buurt van Zwijndrecht komen. Ik werk zelf al 19 jaar bij Miss Etam,maar zou zo bij jullie solliciteren als jullie hier ook een filiaal openen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk snelle levering van kleding.

- Lengtemaat toevoegen bij broeken en leggings - Duidelijke communicatie over levering van bestelling

Pluspunten

Fijn dat de kleding er is in kleine en grotere maten, voor iedereen hetzelfde model en dezelfde prijs. elke week weer wat nieuws mooie prijzen, niet te duur. leuk personeel ruime winkel, duidelijk

Ik zou het een heel mooi gebaar vinden dat je een percentage van je aankoop terugkrijgt als binnen een x aantal dagen het kledingstuk in de aanbieding gaat. Als je daarom vraagt.

Pluspunten

Leuke kleding, fijn personeel

Pluspunten

Mooie kwaliteit voor een leuke prijs

Snelheid verzenden online bestelling kan beter

Pluspunten

Mooie kleding

Sneller versturen en beter communiceren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Klanten er beter op attent maken dat iets gekocht met korting op B.v vriendinnen dag bij terugbrengen, na een aantal dagen, je het geld niet terug krijgt maar een tegoedbon.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke foto’s zodat je kunt zien wat je besteld

als je de maandagactie iets besteld kan het de andere dag niet geruild worden voor een andere maat voor dezelfde prijs als de klant er maandag voor betaald heeft! Jammer ik had een grotere maat besteld maar een maat kleiner stond me beter! Die maat kleiner kon ik wel kopen de andere dag maar dan wel zonder de korting het ging gewoon om een ruiling! Jammer verder heel tevreden over Norah

Pluspunten

Leuke kwalitatief goede kleding voor leuke prijzen.

Als je in een nieuwsbrief een aanbieding mailt moet je die ook kunnen leveren!

Pluspunten

Fijne snelle levering

Pluspunten

Vind dit een topwinkel! Erg leuke kleding! En de maten zijn gewoon goed!!!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar