3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke kleding ,niet duur , dikwijls nieuwe collectie

maten komen dikwijls niet overeen ,de ene keer is de maat goed en de andere keer klopt er niks van dus dat is wel erg jammer ,,ik zou denken maat 40 is maat 40 daar zit elke keer veel verschil in en daardoor wordt er veel teruggestuurd ..

Pluspunten

Goede prijs-/kwaliteitverhouding. Leuke collectie! Klantvriendelijk en meedenkend personeel in de winkel.

Pluspunten

Ik vind het een geweldige winkel met een mooie betaalbare collectie. Ik kom er heel graag!

Ik kan ze niet bedenken de verbeter punten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke wisselende collectie, vaak leuke sale en leuke acties.

Personeel vind ik niet zo heel enthousiast, niet hulpvaardig en vaak hebben ze het drukker met elkaar en de winkel dan met de klant. Verbeterpunten: bij acties dat je het artikel wel mag ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat en niet verplicht bent om 3 maten te kopen.

Pluspunten

Snelle levering,

Snellere terugbetaling

Pluspunten

Eer katoenen en/of linnen kleding maken en zeker in de zomer!! Dit is echt een gemis!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke artikelen betaalbaar

online artikelen kunnen b=niet geruild worden in een winkel en ook niet via de webwinkel. Het artikel wordt geretourneerd en je krijgt geld terug. in geval van de maandag aanbieding loop je dus mooi de korting mis

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ik bestel 8april een jurkje dat binnen 3 dagen geleverd zou zijn vandaag 16 april nog niks ontvangen ,maar met de chat netjes behandeld

als er iets niet op vooraad is stuur dan een mail om het uit te leggen .maar volgens de dame van de chat was er een groter belang om de bestellingen op tijd te versturen ?

Pluspunten

Veel keuze,aardig personeel.

Spijkerbroeken te laag en tuniek/jurk bovenkant altijd goed maar rondom buik en heupen terwijl ik niet extreem daar ben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding.

Mijn bestelling was te laat. Na telefonisch contact was het geregeld.

Pluspunten

snelle levering super

Pluspunten

Levering was top

Pluspunten

Supersnelle levering, leuke, betaalbare kleding

Pluspunten

super leuke mode ik ben helemaal blij met norah

Pluspunten

Nete en goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke prijzen, veel keus voor korte of gemiddelde lengte vrouwen

ook graag jurken in de collectie voor de langere vrouwen.

Pluspunten

Klantvriendelijk en goede service. Bestelling vlot geleverd.

Pluspunten

Super leuke kleding voor een mooi prijsje. In Wageningen / Ede fijne dames die je helpen. Spreek steeds meer dames in mijn omgeving die Norah weten te vinden. Top !!!!!!

Pluspunten

Sinds ik Norah ontdekt heb slaag ik altijd super leuke kleding voor jong en oud en altijd leuk geholpen in Lisse en in Heemstede..

Pluspunten

Dit was mijn eerste bestelling bij Norah. Ik ben positief verrast over de kleding.

Communicatie over levertijd. De levering kwam niet helemaal overeen met de informatie bij de bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super leuke kleding voor een leuke prijs!

Betere communicatie

Parelweg 3a