Pluspunten

Leuke mode, fijn/vriendelijk personeel, veel keus, leuke prijzen, goed advies

Zou soms wel wat meer kleur willen zien. Kleding is veel donker, niet alles, maar wel veel met zwart. Verder geen tips/verbeterpunten. Het is een super leuke winkel waar ik vaak slaag.

nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Fysieke winkels zijn prima en verdienen vijf sterren! Tip, beoordelingen webshop en fysieke winkels apart doen. Dit geeft een verkeerd beeld

Online dienstverlening is slecht. Ik heb twee keer besteld en beide keren was er een storing. Ik snap dat dat kan, maar zorg in ieder geval als je toezegt dat bestelling binnen 2werkdagen wordt verzonden en je kunt dit niet waarmaken, dat je klant op tijd geïnformeerd wordt en niet zelf info moet gaan halen. Na 9 dagen een mail dat artikelen niet leverbaar zijn en geld binnen 5 werkdagen wordt teruggestort. Ik heb tussentijds gebeld, medewerkers zijn heel vriendelijk. Slechte beoordeling gast over procesgang online shoppen. Tip, beoordelingen webshop en fysieke winkels apart doen. Dit geeft een verkeerd beeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke vlotte kleding, en niet te duur!

Snellere bezorging en minder verzendkosten zou fijn zijn.

Pluspunten

Freundliche und hilfsbereite Verkäuferinnen im Shop Oberhausen Tolle Mode und Passform

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super trendy kleding ,mooie kwaliteit en een goede prijs

Achteraf betalen bv via klarna, duurt veel te lang voordat je je geld van een retour zending terug hebt dit vind ik écht een punt het gaat mij weerhouen om te bestellen

Pluspunten

Alles is duidelijk en overzichtelijk. Nette verpakking met retoursticker en plakrand. Correcte, snelle terugstorting van geld.

Pluspunten

Leuk personeel En veel variatie in kleding

Als je maat van een artikel in een andere zaak aanwezig Is, dat die naar je thuis opgestuurd kan worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot aanbod en kleurrijk.

Voor de kleine mens is het erg lang.

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service. Zeer klantvriendelijk goed kleding advies.

Als je besteld via webshop en retour stuurt is het onduidelijk wat er met je reeds betaalde tegoed gebeurt. Stort men dit terug? Komt het op je norah account als tegoed te staan? Dit is mij onduidelijk.

Pluspunten

Betaalbaar en de kleding is pico bella

Meer kleding met bij de taille aangerimpeld, verdoezelen de buikstreek

Pluspunten

Goede service, overzichtelijke winkels met aardig personeel en leuke collectie

Voorlopig geen.

Pluspunten

Gewoon goed! Leuk meedenkend personeel! Ruime keus(ook in maten) moderne kleding.. ja! Kom er graag.

Geen eigenlijk...

Pluspunten

Super leuke kwaliteits kleding voor leuke prijzen.

Pluspunten

Leuke vlotte mode ook voor een maatje meer

Pluspunten

Zeer goede service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zag een mooie vest hangen in de winkel, echter niet in mijn maat. Volgens de verkoopster kon ik deze via website bestellen. Eenmaal besteld en betaald kreeg ik twee dagen later het bericht dat ze deze vest toch niet op voorraad hadden. Wat een deceptie.

Verkoop geen producten die je niet in voorraad hebt. Dat scheelt teleurstellingen.

Pluspunten

Zeer mooie kleding voor aantrekkelijke prijzen.

Winkels in België

Pluspunten

Mooie kleding niet duur en goede service

Zou het niet weten

Pluspunten

goed advies van medewerkers

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar