Pluspunten

snelle levering goede prijs / kwaliteit goede service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De winkel en het personeel in Gorinchem zijn geweldig!

Een online bestelling en betaling doen en je verheugen op de levering, maar dagen erna een mail ontvangen dat die leuke blouse niet geleverd kan worden, heb ik n iet eerder meegemaakt en was een behoorlijke teleurstelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding Leuk personeel ivm advies en helpen .

Zaak in drachten is netjes en over zichtelijk gewoon zo laten daar in drachten

Pluspunten

Retouren snel verwerkt. Bedrag retour snel terug

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie kleding

Erg slechte verzending. Track and trace werkt niet. Post.nl niet te selecteren. Spijtig dat ik niet meer kan bestellen. 2x fout gegaan. Wacht tot er winkel in buurt Den Haag komt. Groet Annemarie

Pluspunten

Vriendelijk personeel en erg leuke en mooie kleding

Pluspunten

Pakketje niet bezorgd, direct bericht en heel snel opgelost.

Pluspunten

Leuke kleding Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ik wilde de maandag aanbieding ruilen voor een andere maat. Te groot was hij. Toen bleek dat ik moest bij betalen. Erg jammer en teleurstellend vond ik. Personeel wordt er vast ook vaak op afgerekend omdat zij de boodschapper zijn. Erg jammer ik begrijp dat een aanbieding een aanbieding is maar een kledingstuk valt altijd anders waardoor het met de site altijd ingewikkeld is om te bestellen. Zou jammer zijn als mensen hierdoor de site niet meer gaan gebruiken.

groter assortiment

Pluspunten

Mooie artikelen En snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wisselende collecties, jeugdige uitstraling

Achteraf betalen. Foto's van sommige artikelen laten in de eerste instantie niet goed het dessin zien of komt de creatie niet goed uit de verf.

Pluspunten

Zeer vrolijke,aparte en betaalbare kleding

geen

Pluspunten

Leuke collectie,snelle levering en wekelijks nieuw

Pluspunten

Ene dag besteld volgende dag al in huis. Zeer tevreden.

Niets.

Pluspunten

Mooie winkel. Goed opgeleid personeel, eerlijk en behulpzaam.

Pluspunten

Mooie kleding, snelle levering.

Als je een levering stuurt terwijl je al via een email een korting geeft stuur dan een kortingbon mee voor een volgende bestelling. Nadat ik besteld had kreeg ik een uitnodiging voor de vriendinnen koopavond met 20% korting. Nou had ik alles terug kunnen sturen maar dat vind ik teveel gedoe. Wel jammer.

Pluspunten

Mooie kwaliteit kleding voor een prima prijs. Toen ik aangaf dat ik ook graag voor de korting van 20% in aanmerking komen nadat ik de kleding al had besteld werd dit keurig alsnog gestort. Klasse!

Pluspunten

Ook voor net wat grotere maatjes!!!

Iets ruimere collectie in winkel (Hilversum)

Pluspunten

Nette bezorging Vlot terugbetalen bij retour

Pluspunten

Geweldig leuk bedrijf Deventer zeer vriendelijk personeel . Telefonistes van . kantoor ook geweldig . Ik ben al sinds de opening vaste klant . Iedere vrijdag even kijken of er wat nieuws is , en de website goed ib de gaten houden . Amy. Antoinet en de andere dames van filiaal Deventer , jullie zijn toppers groetjes Diny Schror

Niks

Parelweg 3a