3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie mode voor goede prijs

Pluspunten

Snelle servies sticker erbij voor retour snel geld terug op de rekening

Tot heden geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele mooie kleren

Te grote maten

Pluspunten

leuke kleren, goede service !!!!!

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding

Pluspunten

's avonds 13 maart besteld en ik kon de bestelling 15 maart al in de winkel ophalen. Werd keurig per mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

n.v.t.

Pluspunten

Goede maat. Leuke kleding tegen goede prijs.

Hou mooie kwaliteit stof.

Pluspunten

Leuke kleding voor een betaalbare prijs

Laatste maten rek is, zit geen korting op. Krijg soms wel de indruk maar dan jammer dat t nog de gewone prijs is

Pluspunten

Mooie hippe eigentijdse kleding in allerlei pasvormen en voor elke maat.

Pluspunten

Super service.

Pluspunten

Goeie kwaliteit Goeie service

De tuniekjes /shirtjes mogen wel langer worden Tot minstes ver over de billen Dat vind ik een minpuntje bij norah De shirtjes zijn aan de korte kant

Iets meer effen collectie

Pluspunten

Snelle levering, retour word keurig verwerkt en als er iets mis gaat denken ze met je mee. Ze blijven altijd vriendelijk. Verder ook hele mooie kleding, ook voor de wat grotere maten. Echt super!

Pluspunten

Super goede en snelle levering bij online bestellingen

Niet aan de orde. Prima service en leuke collectie

Pluspunten

Super snelle afhandeling/ bezorging van bestelling.

Nvy

Pluspunten

Leuke mode voor een betaalbare prijs. Keurig op tijd geleverd en na retourneringen netjes afgehandeld.

Pluspunten

snelle levering. Normale verzendkosten

Pluspunten

Bij toeval deze webshop ontdekt en ben meteen enthousiast. Leuke, betaalbare kleding. Binnenkort maar eens een winkel zelf opzoeken om nog meer te passen

Pluspunten

Leuke betaalbare mode. Mooie modellen. Geen anorexia modellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kan altijd broeken binnen bij Norah. Er is voldoende keuze.

De kwaliteit laat het soms afweten: ze verslijten redelijk snel en ik heb 2x een broek met draaipijp gehad. Ook heb ik 2 keer wat uit de webshop besteld, een beide keren kon ik wel artikelen bestellen, maar werden ze nadien geannuleerd omdat het toch niet op voorraad bleek te zijn. Dat vind ik een beetje slordig.

Pluspunten

Waar voor je geld. Spaarsysteem is top! Regelmatig nieuwe kledingstukken. 9 vd 10 keer goede pasvormen!

Website kan op een aantal punten nog verbeteren. Boodschappenkar snel leeg als je hem een half uurtje niet gebruikt. Scrollen werkt niet lekker, stukje naar boven vliegt hij helemaal naar boven. Als ik ingelogt ben favoriete winkel kan ik niet wijzigen en hij pakt standaard de webwinkel. Hoop niet dat jullie te veel kleding gaan verkopen van 'knetter en plak' polyester. Ik zie soms een heel mooi kledingstuk qua kleur en motief en dan haak ik af op het materiaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerlijk bedrijf.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar