Pluspunten

Mooie kleding zit lekker leuke designs

Pluspunten

Pluspunten

Goede service in de winkel, veel keuze, leuke aanbiedingen. Ook via Internet makkelijk en snel bestellen.

Ben zuinig op goed personeel. Goede krachten zijn hun geld dubbel een dwars waard!

Pluspunten

Leuke jurken voor n leuke prijs

Iets met korting op internet gekocht en dan ruilen vind ik lastig

Pluspunten

Leuke collectie. Goede kwaliteit en prijsverhouding

Pluspunten

Ben zeer te vreden over het filiaal in Beek.Goede serves en klant vriendelijk. Allen voor lange broeken kan ik er niet slagen.Mijn model is er helaas niet.Ben wat breder op de heupen. groetjes Jose

Broeken wat beetje breder op de heupen zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke winkels met vriendelijke service

Online bestelling beter regelen. 7 items besteld, 2 ontvangen, rest uitverkocht, dit levert teleurstelling op

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

in de winkel is het goed

online is het waardeloos de jurkjes staan wel te koop. als je heb besteld al heb betaald is het na 4 werkdagen in eens niet leverbaar

Pluspunten

Norah is een prettige winkel zowel fysiek als online en de kleding is er voor top prijzen voor elk wat wils. Met name de kortingsacties maken het nog leuker om te shoppen.

- Verzendkosten niet in rekening brengen

Pluspunten

Mooie kleding.voor een goede prijs. En snellen levering super

Laat ook weten wanneer het geld terug betaald wordt na een retourzending. Artikelen die retour gezonden zijn worden zeer snel verwerkt en je krijgt daar ook bericht van, helaas is dat met terugbetaling niet het geval. Dit zou ook sneller mogen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel wisseling in collectie vind ik prettig.

Soms iets moderner

Pluspunten

Mooie kleding, duidelijke webshop qua bestellen. Levering was netjes optijd en het terug sturen van het pakket is ook duidelijk! Ook fijn dat je een mail krijgt dat het netjes ontvangen is!,

Tot nu niets ter verbetering! Was de eerste x dat ik wat bestelde bij Norah! Blij het zo volhouden!

Pluspunten

Prijs, elke week wat nieuws

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kleding voor een scherpe prijs.

Zorg dat de koper zijn informatie krijgt over de zending. Sneller leveren zou moeten kunnen. Nu wordt het pas na 2 dagen verzonden

Pluspunten

Netjes en snel geleverd. Mooie jurkjes. Contact met klantenservice verliep ook prima!

Pluspunten

Leuke moderne kleding voor een betaalbare prijs!

Het wordt tijd dat er een filiaal in Zeeland komt, daar is veel vraag naar!!!!

Pluspunten

De kleding was netjes ingepakt. Een snelle levering.

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een leuke prijs.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar