Pluspunten

Correcte nette snelle levering Maat klopt exact

Pluspunten

Snel, duidelijk en vaak wisseling in collectie.

Pluspunten

Leuke mode, fijne maten !! Vriendelijke leuke 'meiden', met goed advies !!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik ben normarliter erg tevreden en enthousiast over Norah! Leuke collectie, leuk personeel! Goede aanbiedingen..

Over het algemeen ben ik tevreden over het personeel.... maar, bij de Norah Rijssen, ben ik nog nooit zo klantonvriendelijk ontvangen!!!!! Verschrikkelijk.... •geen goedendag, hallo of iets dergelijks •bestelde jurk was niet goed, wilde ik graag retouren, waarbij ik alleen de vraag kreeg ; pas niet of niet mooi?!! ( en op wat voor toon ook.... ) •wilde me niet uitleggen hoe het ging met spaarpunten die ik op de jurk had ingeleverd, tsjah dat regelt het hoofdkantoor “gewoon” Gisteren uiteindelijk een andere jurk en tas gekocht, ook bij de Norah in Rijssen, diezelfde dame liep er ook weer.... •geen goedendag, hallo of iets dergelijks, nog erger ; die arrogante blik.... verschrikkelijk •aan de kassa wilde ik mijn spaarpunten inleveren, waarvan ik mail had gehad van Norah, kon ze niet vinden.... na dat ik de mail had laten zien, wilde ze met moeite de barcode via mijn telefoon scannen en toevoegen... en werd me al snauwend verteld dat dit een giftcard was en geen spaarpunten.... nou sorry hoor?! Ik ben dit niet van jullie gewend, en valt me dan ook heel erg tegen!! Ik kom regelmatig bij de Norah, en beveel het bij vrienden en familie aan.. maar op deze manier heb ik geen zin om “gezellig” bij Norah Rijssen te gaan winkelen... heel jammer!!

Pluspunten

nog nooit zo een fijn bedrijf ontmoet als NORAH, laatst in H.dorp geweest om iets te ruilen De medewerkers uitermate vriendelijk en correct DIT is pas Service

kan niet beter

Pluspunten

fijn behulpzaam personeel in roosendaal

innternet bestelling WELl terugnemen als je klantnr. hebt en form. heb weggegooid per ongeluk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Enorm leuke kleding. Veel keus. Wordt vaak vriendelijke geholpen.

Veel jurken zijn boven vaak breder dan onder.... soms is dit niet storend maar bij de wat sjiekere jurken is dit niet mooi. Veel vrouwen hebben een “zandloper” figuur (ik ook) en dan is het erg jammer als dat ene leuke jurkje niet mooi zit vanwege de rare pasvorm. Ik had 3 jurken bij jullie online besteld. Om bovengenoemde reden heb ik 1 jurkje terug gebracht naar jullie filiaal in Groningen. De mevrouw achter de kassa deed in mijn ogen wat onvriendelijk en geïrriteerd toen ik zei dat ik een jurkje terug wilde brengen en een andere er voor weer wilde. Mij was op dat moment niet duidelijk dat dat niet kon. De online bestelling moest terug geboekt worden op mijn rekening en de andere moest ik gewoon betalen. Dit was geen probleem alleen uw medewerker was hierin niet heel vriendelijk en was geïrriteerd naar mij over dat ik “het niet snapte”..... Als mw mij gewoon normaal had uitgelegd dat dat niet de procedure was dan was het mij gewoon direct duidelijk geweest. Plus dat mw maar steeds zei dat ik “een code” op een papier moest invullen. Ik vroeg steeds wat ze bedoelde en ze bleef maar zeggen dat ik onderaan het formulier een code in moest vullen. Na een paar keer snapte ik wat ze bedoelde. Ze wilde dat ik een cijfer invulde voor de reden die ik had voor het terug brengen van de jurk.... Als ze nou “normaal” had gevraagd of ik even onderaan wilde aangeven middels een cijfer wat de reden van retourneren was en even had uitgelegd hoe het werkt, was dat veel net

Pluspunten

Betaalbare vlotte kleding Grote, wisselende jurken collectie Leuke acties

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In de winkel wordt je altijd erg leuk geholpen. Uitstekend personeel (Zeist) De actie's en de prijzen zijn ook erg leuk.

Internet bestelling vond ik erg slecht na een dag of 2 kreeg ik een mail dat er 1 artikel uitverkocht was 2 dagen erna dat de andere ook uitverkocht was.(had ze besteld omdat ze in Zeist niet op voorraad waren) Tot mijn verbazing zie ik van de week allebei in mijn maat in Zeist in de winkel hangen. Vond ik al vreemd en dat het een week moet duren via internet vind ik erg lang.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Leuke kleding

Kreeg al snel een melding dat twee producten niet meer leverbaar waren. Jammer dat dit niet gelijk op de site staat qua voorraadbeheer.

Pluspunten

leuke mode, duidelijke website. Goede pasvorm en lekker voordelig

stoffen zouden wel wat beter kunnen, sommige geven snel pluizen, dat is jammer.

Pluspunten

Gevarieerd assortiment. Leuk en betaalbaar.

Wanneer er kleding besteld wordt en je hebt dit laten aankomen in een winkel, kun je niet profiteren van de acties die dan loopt. Dan moet je de spullen terugsturen, met het risico dat je maat er niet meer is. Jammer

Pluspunten

Altijd correct in levering en indien nodig retourneren!

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit materiaal. Verkeerde maat besteld, werd bij retour zenden binnen een week afgehandeld, inclusief terugstorten van aankoopbedrag.

Pluspunten

Leuke winkel

Pluspunten

Leuke kleding en gezellig personeel wat erg behulpzaam is.

Pluspunten

Snelle afhandeling

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar