Pluspunten

Overal erg vriendelijk personeel !

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

Bestelling heel netjes verpakt!!

Pluspunten

Ook leuke kleding voor een maatje meer en zeer betaalbaar.

Heb ik niet de winkel in Eindhoven is perfect en zeer zeker het personeel die je graag helpen

Pluspunten

erg vriendelik

Pluspunten

Supervriendelijke verkoopsters

Jammer dat er vaak zo weinig klanten zijn. Misschien iets meer zichtbaarheid van de winkel naar buiten toe

Pluspunten

Leuke kleding voor leuke prijzen! Vriendelijke bediening in de winkels en via de klantenservice!

Ga vooral zo door!!!!!!

Pluspunten

mooie mode

Pluspunten

Duidelijke site wordt goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Leuke betaalbare collectie

Jammer dat er online of in de winkel vanuit een online bestelling niet kan worden geruild tegen de (actie) prijs van het artikel. Hierdoor wordt je toch met een ontevreden gevoel geholpen.

Pluspunten

De snelheid dat mij bestelling in de winkel was! Geweldig! In 2 dagen.

Ja ik zou graag als er in de winkel iets niet meet is dT het via de winkel op het adres bezorgd kan worden.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over Norah. Heel klantvriendelijk en behulpzaam en leuke kleding.

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk, overzichtelijke winkel, snelle service als je op internet bestelt, betaalbare en leuke kleding.

Pluspunten

mooie kleding voor betaalbare prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site, makkelijk in gebruik snelle levering en retour!!

Verzendkosten berekenen, dit houd mij erg tegen dan kijk ik verder op een andere site. Alleen als ik zowat zeker weet dat ik het artikel mooi vind bestel ik het.

Pluspunten

Mooie collectie kleding. En weekelijks nieuwe aanvoer van kleding.

Ik zal zeggen ga zo door.

Pluspunten

Mooie materialen, hele betaalbare prijzen en snelle levering!

Pluspunten

leuke artikelen voor een normale prijs

Pluspunten

Snelle bevestiging en levering. Gratis retourzending en snelle terugstorting van je geldbedrag. Leuke en eigentijdse kleding, ook voor vollere dames. Makkelijk en duidelijk shoppen op website. Helder omschreven wat materialen van kleding zijn.

Pluspunten

Norah verkoopt leuke en betaalbare kleding in vele maten. Als je maat niet op voorraad is, is het snel online besteld

De kleding is leuk maar soms is de kwaliteit wat minder.

Pluspunten

Leuke kleding, betaalbaar. Makkelijk online bestellen en dan zonder verzendkosten kunnen ophalen in een winkel naar keuze. Leuke kortingen!

Als je een online bestelling in een winkel kan ophalen zou het ook prettig zijn als je het ook in de winkel kan retourneren en dan gelijk je aankoopbedrag terug kan pinnen.

Pluspunten

Snel geleverd en eenvoudig te retourneren. Geld wordt keurig teruggestort.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar