Pluspunten

In kleine steden Leuke wisselende collectie Ruime paskamer

Niet alle verkoopsters komen bij de paskamer kijken/ helpen Bij verschillende vestigingen dit ervaren Graag nog maat 50 toevoegen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardig personeel.

ruilen omslachtig bij internetbestelling. Zelf paketje naar postkantoor brengen. Kan niet in de winkel geruild worden , erg jammer.

Pluspunten

Prestige verkoopsters altijd vriendelijk en behulpzaam

Niet

Pluspunten

Altijd hele mooie leuke moderne kleding bij Norah, en ook nog heel betaalbaar voor iedereen, koop er bijna iedere maand wel iets leuks!!!

Geen!!!

Pluspunten

Leuk assortiment, vriendelijk personeel en vooral hele fijne prijzen

Pluspunten

Leuke kleding voor aanvaardbare prijs. Snelle levering, ook handig ophalen in de winkel in mijn woonplaats. Terugsturen is eenvoudig.

Zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn broek was kapot gegaan en ze hebben mij gelijk een nieuwe gegeven.

Het stof van de pantalonnbroeken is na 5 keer dragen al erg verdleten.

Geen, prima service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij de winkel goede sevice

Pluspunten

Overzichtelijke webite, snelle bestelprocedure en niet onbelangrijk ook een snelle levering. Helemaal fijn is dat ook de retourprocedure makkelijk is. Nadat ik een deel geretourneerd had kreeg ik al na 2 werkdagen een bericht dat het ontvangen was. Heel veel, dat wil bij andere webshops nog wel eens een tijd op zich laten wachten.

Eigenlijk niet.

Pluspunten

Slaag er altijd

Wanneer ik ga winkelen in Schagen raak ik de kluts kwijt. Daar hangt zoveel dat ik niet meer zie wat er is.

Pluspunten

Bedrijf voldoet goed aan de vereisten die ik heb de ene dag besteld volgende dag in huis

geen

Pluspunten

Leuke winkel vriendelijk personeel

Pluspunten

Super! Tof personeel! Heerlijk om er te winkelen. Vriendelijke dames daar in Maastricht! Ook online geshopt en zeer vlug geleverd. Mooie collectie

De kledij hangt erg gekreukt in de rekken. Misschien best eerst eens opstrijken vooraleer in de rekken te hangen. Dat oogt veel netter.

Pluspunten

Leuk bedrijf aardig personeel leuke kleding voor een mooie prijs

Nee

Pluspunten

Een goed georganiseerde webwinkel

Misschien overwegen om boven een bepaald bedrag gratis te verzenden, dat is immers bij diverse andere website’s ook zo.

Pluspunten

Leuke kleding goede pasvorm en snel bezorgd

Pluspunten

Goede service en levering. Als t kledingstuk niet op voorraad is krijg je snel geld teruggestort

Pluspunten

Grote maten

Pluspunten

Keurig verstuurd .Leuke kleding voor weinig geld

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar