Super tevreden!

Ik vind de kleding van goede kwaliteit en een mooie pasvorm. Snelle verzending, heel blij mee!

Pasvorm uitstekend

Snel en netjes geleverd.

Snel en netjes geleverd

vriendelijk en behulpzaam personeel

zeer goed geholpen in de winkel en de goede maat online besteld voor mij.

Kleding stuk

Ondanks dat het een mooie trui en rok is, heb ik de kleding kapot ontvangen. Op de naad was het losgelaten. Dus nadat ik de naad van de schouder weer had gemaakt en de rok op het randje, heb ik de set gehouden. Het staat leuk, maar het was even een domper omdat ik het eerst nog moest maken

Leuk pak en snel bezorgd!

Had een fijne co-ord outfit besteld en bij de winkel laten leveren. Bezorging was snel en kleding zit als gegoten. ❤️

Bij Norah binnenlopen is altijd een feestje…

Ga dus ook nooit met lege handen naar huis. Leuke mode ook voor een maatje meer. Goede kwaliteit en betaalbaar

Ziet er heel mooi uit

Jammer dat er geen zakken in jasje zitten en het weer van synthetisch materiaal gemaakt is

Hele fijne wi kel waar je goed wordt geholpen.

Mijn ervaring met deze winkel is heel positief je wordt er altijd fijn geholpen en de dames de ken met je mee. Zeker een aanrader.

Valt groot uit

...

Ging heel makkelijk

Goed geregeld

Van uit winkel besteld en weer opgehaald goede service

Netjes verpakt en goed afgeleverd

Zeer tevreden over mijn bestelling. Goede kwaliteit shirts

Keurig

Besteld in Raalte gehaald in Deventer. In beide winkels prettig geholpen

Negatief

Ik had een broekje besteld zat er een fout in. Helaas was er geen andere meer. Hier baal ik van. Kijk de spullen na voordat je het inpakt! Ondanks hebben ze mij korting gegeven want er was geen andere anders had ik dat gedaan.

Heel snel en netjes

Bestelling was heel snel binnen. Netjes geholpen Aardig personeel

Betaalbaar

Betaalbaar en fijne service.

Mooie blouse

De blouse is hetzelfde als op de foto. Aan de onderkant kan je de blouse met een lint aantrekken voor een bloezend effect.

Bestelling ook na telefonisch contact met Norah nog niet ontvangen.

Na 8 dagen nog geen bestelling ontvangen.

Altijd super

Al volop ervaring met Norah

Keurig geleverd

Zou wel wat sneller kunnen. De meeste bedrijven leveren de eerst volgende werkdag

Moet wennen aan de maat !

Ik draag maat 42, Ben gelukkig in bezit van een naaimachine,om de armsgaten 3cm In te stikken naar de taille!

'Een kledingwinkel volledig naar mijn zin'

Een kledingwinkel met modieuze collectie van kleine maten tot grote maten. Een zeer goede keuze van prints en modieuze stoffen. Zeer mooie modellen, ook voor grote maten. Met betaalbare prijzen! Telkens is er een vriendelijke verkoopster die je helpt je maat helpt zoeken of iets dat past. Terwijl mijn 'ventje' wacht, kan hij een koffietje drinken. Telkens ik ga winkelen bij Norah, heb ik wel een paar ensembles mee. Alleen jammer dat er geen winkels in West- en Oost-vlaanderen in België zijn. Al heel blij dat ik niet meer naar Middelburg moet reizen, dat er nu ook een winkel in Sluis is. Wat ik positief vind : als ze je maat niet meer hebben, kan je die in de winkel of online bestellen en thuisbezorgen! Mocht er een winkel dichter bij zijn, zou ik nog vaker naar Norah gaan.

Een fijne zaak,mooie kleding

Je wordt er goed geholpen Doen iedergeval nog moeite om achter te kijken in het magazijn voor een andere maat. Lieve Dames

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar