Pluspunten

Mooie kleding, goede prijs voor de qualiteit

Dit is nu de 2e keer in korte tijd dat een artikel niet meer leverbaar is, dit word na een paar dagen gemeld. Geld word wel weer teruggestort maar is niet leuk

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding Als je de juiste verkoopster hebt krijg je goed advies Kleding valt vaak erg goed

Minder kledingstoffen die erg statisch zijn Soms erg veel van dezelfde stof

Pluspunten

Snelle en correcte levering en de kleding is van prima kwaliteit. De maten kunt u aanhouden welke u bij andere bedrijven ook koopt.

Tot op heden niets

Pluspunten

Elke week leuke nieuwe kleding en leuke acties. En voor iedere leeftijd.

Heb ik even niet.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super mooie en betaalbare kleding. Leuke aanbiedingen.

Se samenwerking van online kopen en retourneren in de winkel is raar. Je kunt het artikel niet gewoon omruilen. Maar je moet het opnieuw in de winkel kopen en het geld wat je dan online hebt besteed krijg je terug gestort. Ik ha de verkeerde maat dus ruilen was juist u in. Dit is omslachtig

Pluspunten

Op tijd geleverd. Keurig en goed verpakt. Kwaliteit en maten naar verwachting.

Ik haalde het pakketje op in de winkel op black Friday. Vanzelfsprekend kwam ik niet voor de blak friday korting in aanmerking maar ik had wel n kleine attentie of zo verwacht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede levering en makkelijk afhalen in de winkel

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De collectie word steeds moderner en dus meer keuze voor de jonge generatie. Ik kan echt merken dat het bedrijf continu bezig is met ontwikkelen. Waar ik in het begin goed moest kijken naar leuke kledingstukken heb ik nu soms moeite met de leukste uit te zoeken van de vele opties.

Ik vind het winkelpersoneel in Groningen matig, ik shop veel liever online. Ze hebben weinig kennis van de artikelen die in de winkel hangen. En vriendelijk ontvangen is er ook niet echt bij. Er is echter 1 vrouw die wel over kennis en vriendelijkheid beschikt maar zij kan uiteraard niet 6 dagen in de week beschikbaar zijn. Ik shop ook wel eens in Drachten, daar hangt een fijne sfeer en voel je je echt welkom.

Pluspunten

Snelle levering, bij retour, het geld zeer snel terug. Goede kwaliteit kleding voor een leuke prijs.

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slecht, afgelopen zaterdag een blouse besteld en betaald via ideal: Vandaag bericht gekregen dat de blouse uitverkocht is. Belachelijk gewoon, drie dagen later, wel laten betalen maar niet leveren. Vervolgens natuurlijk weer dagen wachten om mijn geld terug te ktijgen. Een goed systeem houdt bij wat de voorraad is. Volgens de einkel en de website gewoon op voorraad, ook nog na mijn bestelling, slecht,slecht,slecht.

Pluspunten

Goede prijs vlotte bediening en leuke kleding

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Volgens afspraak, keurig.

Pluspunten

Verrassende mode in leuke kleuren.

Jurken iets minder wijd aan de onderkant maken.

Pluspunten

Snelle levering en keurig afgehandeld.

Pluspunten

Leuke betaalbare mode, ook voor grote maten. Vriendelijke verkoopsters. Makkelijke website

Geen verzendkosten in rekening brengen dat zou zeer positief zijn

Pluspunten

Mooie kleding voor een zacht prijsje.

Doe ook iets voor de jongere generatie ,ze hebben ook soms een maatje meer nodig !

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar