Pluspunten

Leuke kleding, vriendelijk personeel, online snelle levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Er werd gezegt dat ik het dinsdag zou krijgen maar helaas was dit vrijdag aan het eind van de dag pas.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele leuke kleding

Ik had een jack gekocht en betaald en toen werd later gezegd dat het er niet meer was. Wou dat jack dolgraag hebben dus dat viel erg tegen.

Pluspunten

Mooi product voor normal prijs

Snellere levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gezellige medewerksters in filiaal ijmuiden

Bij bestelling online slechte service

Pluspunten

Mooie kleding voor een betaalbare prijs. Goede service en vriendelijke dames in winkels.

Pluspunten

Prijs kwaliteit is prima

Maatvoering. Ik had alles in dezelfde maat besteld maar de ene jurk zit goed terwijl de andere een zak is.

Pluspunten

Leuke kleren, betaalbaar.

Pluspunten

Leuke kleding voor een leuke prijs

Als je iets via internet besteld de retourenboek via de winkel vereenvoudigen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

op de website zetten bij opruiming dat het langer duurt voordat de levering bezorgd wordt pas na paar dagen te horen dat bepaalde producten niet leverbaar was

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling onvolledig daardoor ook nog eens de verzendkosten moeten betalen bovendien moesten we een week wachten

Pluspunten

Norah is nu mijn favoriete kledingwinkel: leuke betaalbare mode ook voor grotere maten, iedere week nieuwe items; vlot en vriendelijk personeel, goede service.

Blijf zo doorgaan, ik vind alles prima!

Pluspunten

Mooie kleding voor een betaalbaar bedrag met een uitstekende pasvorm

Nvt

Pluspunten

Top. Ben zeer tevreden. Betaalbaar en mooie kwaliteit

Nvt

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding

Jammer dat veel jurken alleen maar driekwart mouwen hebben. Sommige jurken gaan vrij snel pluizen.

Pluspunten

Goede betaalbare kwaliteit kleding.

Ga zo door .Steeds nieuwe dingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding

Graag een filiaal in ‘s-Hertogenbosch terug. En in de webshop achteraf betalen zouheel fijn zijn.

Pluspunten

leuke betaalbare collectie. Regelmatig nieuwe items. Elke keer als ik binnenloop, zie ik wel meerdere kledingstukken die ik wel wil passen en eventueel kopen. Ook een online bestelling werd snel verwerkt en in de dichtstbijzijnde winkel geleverd.

Pluspunten

Leuke collectie. Snelle levering. En bij retour ook snel geregeld.

Pluspunten

Leuke kleding in de grote maten. Volop keuze. Dit heb je niet overal

Misschien nog Eem paar maatjes grotere kleding

Pluspunten

hebben mooie collektie

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke, trendy kleding voor een goede eerlijke prijs

Wat ik heel gek vind is dat ik een bestelking doe, alles is leverbaar, vervolgens hoor ikm niks meer dus stuur ikm een mail om te vragen wanneer mijn betaalde bestelling komt en er dan direct een mail volgt dat van de 24 bestelde artikelen er 13 zijn uitverkocht....dat is echt niet chill!!! Het lijkt erop dat mijn bestelling is blijven liggen en dat er door mijn mail opeens zoiets was van....oh ja....vergeten. Ik kan door mijn zeer drukke baan niet naar de winkel gaan dus ik dacht online te kunnen kopen. Maar dan hoor je pas een week !!! later dat meer dan de helft niet leverbaar meer is en dat ik mijn geld terug krijg. Vervolgens kijk ik weer op de site en zie dat sommige dingen gewoon nog te koop zijn maar ik ga niet weer verzendkosten betalen om die reden...ik voel me er echt naar onder!!! Ik vind jullie kleding superleuk maar beveel niet aan online te kopen. Dat leidt tot grote teleurstelking. Ik wilde die kleding graag.....

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar