Pluspunten

Nu besteld via webshop met 2 dagen in huis.super snel

After pay toevoegen

Pluspunten

Super leuke winkel met mooie collecties

Pluspunten

Super leuke kleding. Groot assortiment.

Ga zo door

Pluspunten

ik heb een heel goed gevoel bij dit bedrijf

Pluspunten

jurkje was niet op voorraad...personeel heeft netjes gebeld met dicht bijzijnde winkel en het daar achteruit laten hangen

Pluspunten

Ontzettend leuke kleding voor een betaalbare prijs. Groot aanbod.

Maten uitbreiden t/m 52/54 zodat ook de vollere vrouw hier leuke kleding kan kopen

Pluspunten

Achteraf betalen is een aanrader dan kan je twee maten bestellen zonder een giga rekening vooruit te betalen

Pluspunten

Giede service

Alles naar wens

Pluspunten

Ander maatje hangen ze in een filiaal direct voor je weg,en via de webshop keurig op tijd geleverd,kortom ik ben blij met jullie en heb vanmiddag mijn zus de tip gegeven op jullie site te kijken die was er ook blij mee

Pluspunten

Veel keus voor dames met een maatje meer. Snelle service.

Geen enkele.

Pluspunten

Vlotte levering netjes verpakt. Retour zendingen wordt ook altijd snel En netjes afgehandeld.

Pluspunten

Snel was het bestelde product binnen.

Jammer dat je nog betaald moet worden voor de verzendkosten.

Pluspunten

Snel bezorgd, maat zat goed, personeel in de winkel Lisse erg behulpzaam & leuke kleding.

De jurken en blouses zijn vaak gemaakt van nare zweet stof. De print is dan wel leuk maar de stof afschuwelijk. Heel jammer !

Pluspunten

Handige website, snelle levering, correct afhandeling retouren

Kwaliteit komt soms niet overeen met verwachting

Pluspunten

Leuke kleding snelle levering goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betaalbare kleding.

Pluspunten

Niets aan te merken

Pluspunten

Leuke kleding, fijne kwaliteit, super prijs!

Besteld op internet, retour in winkel, maar ook geld terug in winkel.

Pluspunten

Leuke en betaalbare kleding en voor een maatje meer. Beter dan dit kan het niet worden.

Niet teveel van die drukke printjes.

Pluspunten

Mooie kleuren, mooie bloemenprint. Jurkjes, vesten, broeken in vele (grotere) maten. Heel veel van goed met elkaar te mixen. En altijd voor een hele leuke prijs!

Geen!!

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding Prijs kwaliteit verhouding is goed Retouren worden vlot behandeld en retour gedaan

Pluspunten

Snelle levering Betaalbare kleding Bij retourzending wordt bedrag snel teruggestort

Wanneer de maat niet meer voorradig is maar wel ergens in een filiaal, prettig als deze dan doorgestuurd kan worden naar huisadres of filiaal bij je in de buurt

Pluspunten

Kleding online besteld. Echter kreeg geen bericht dat kleding afgeleverd was. Mail gestuurd naar klantenservice en toen bleek kleding al geleverd te zijn. Bij het ophalen begreep ik dat er is overgegaan naar een ander bestelprogramma waardoor dit kon gebeuren. Dames in de winkel waren zeer behulpzaam en boden excuses aan voor het ongemak. Geen probleem.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar