Perfecte behandeling van verzending naar ander filiaal.Maar ziet nu dat er geen punten zijn bijgeschreven.?Jammer.

Voor ieder wat wils.

Norah heeft een gevarieerde modellijn. Voor ieder wat wils. En voor een leuke prijs.

netjes en snel

makkelijk te bestellen en super snelle levering

Zoals altijd prima!

In de winkel, of online als het niet anders kan, heel tevreden!!

Goed ontvangen, op de aangegeven tijd. Erg blij.

Goede ervaring met het bestellen van mijn artikelen, goed ontvangen en erg blij.

Snelle levering.

Netjes verpakt en komt overeen met de afbeelding.

Het is prachtig geregeld .Als het niet in de winkel is ,kan je het online bestellen. En dan zonder extra kosten in de winkel ophalen.Ik ben er blij mee.Ik had een shirt besteld ,die ik al had maar het is zo’n fijn shirt dat ik er meerdere van heb gekocht.Ik hoop dat dit shirt in meerdere kleuren geleverd kan worden.Ik denk aan zachtblauw,zacht roze ,en misschien o Koraal en turquoise? Zou zo fijn zijn dan koop ik ze allemaal.Groetjes,Anneke.

Snel en correct geleverd

En het past perfect

Altijd reden tot tevreden heid

Leuke kleding, kwaliteit/prijsverhouding prima, steeds variatie in de collectie, in de winkel vriendelijk personeel

Voor herhaling vatbaar

Meerdere malen al besteld en steeds tevreden.

Super mooie kleding, helemaal blij

Super mooie kleding. Lekker luchting, goede prijs. Enige wat nog zou kunnen verbeteren is nog net iets sneller bezorgen ;-)

Kleding besteld niet goed terug brengen in de winkel norah waar je ook bent Super service

Toppertje

Past altijd en hoef bijna (nooit) af te wijken van mijn huidige maat. Goede kwaliteit. Zit weer top!

setje viel tegen

setje vind ik tegen vallen qua model

Super winkel

Ik mis dit seizoen vestjes en co ord pakken van rekbare stof. De keuze hierin is erg beperkt vergeleken met voorgaande jaren. Ik heb de deze bestelling helaas terug moeten brengen, omdat de broek te kort was. Dat is nog nooit eerder voorgekomen en ik koop echt veel bij jullie. Ik vind de collectie dit jaar minder leuk, maar ja, smaken verschillen.

Correct en stipt.

Ik heb nog niet lijn kunnen vinden in de winkel! Op kleur, broeken niet bij elkaar, jurken ook niet e.d. ???

Snelle en correcte service

Goede service netjes verpakt en bezorgd

Leuke vlotte kleding betaalbaar

Leuke vlotte kleding betaalbaar

Ik heb nog geen mail ontvangen wanneer ik mijn pakketje op kan halen

Zoals boven beschreven

Ze deden het artikel bestellen,en was het alsnog niet verplicht te nemen. Kon dan het geld terug krijgen. En ik kon het nog eerst passen. Zeer tevreden.

Snel bezorgd

Alles top

Leuke en draagbare betaalbare kleding

Kleding met een fijne pasvorm die goed te combineren is en betaalbaar is.

Prima in orde .

Goed zo .