Pluspunten

Goede kwaliteit prijs verhouding. Blij met grote maten. Leuke kleding. Personeel als positief ervaren . Kom in meerdere winkels van norah. Punten sparen

Ga zo door

Pluspunten

Bestellen ging gemakkelijk.

Helaas bleek de broek niet meer leverbaar na betaling. Geld wel terug gekregen.

Pluspunten

Leuke mode en heel betaalbaar

Te veel dezelfde blouse/truimodellen met lange achterpanden. Jammer. Beter 1 lengte. Broeken te hoog opgesneden. Moet altijd omslaan. Begrijp dat 1 patroon goedkoper is, maar toch

Pluspunten

Geen verbeterpunten of tips.

Pluspunten

Leuke kleding/betaalbare prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit Veel keuze in kleding

Winkel gezelliger maken. Lijkt nu meer op outlet

Pluspunten

Superservice, leuke kleding, leuk geprijsd, goede kwaliteit. Zeer tevreden over Norah Ik bestel bijna alles nu bij Norah

Voor de zomermaanden vind dat er te veel synthetisch in de kleding zit, is vaak echt te warm. voor de winter maakt dat niet uit.

Pluspunten

Hele klantvriendelijke website. Snelle verzending, hele goede en snelle retourafhandeling. Mooie betaalbare mode.

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding, winkels goed ingedeeld. Website op mobiele telefoon prima, alleen ik kon niet aantikken op halen in de winkel.

Dat wat ik hier boven schreef.

Pluspunten

Snelle levering, was de eerste keer dat ik iets bestelde, voorheen de winkels bezocht waar ik vooral de fijne sfeer een pluspunt vond. En natuurlijk de prachtig kleding.

Zou het heerlijk vinden een winkel in de buurt te hebben. Rotterdam of omstreken zou al geweldig zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne kwaliteit en pasvorm van producten

Pluspunten

Altijd leuke kleding, veel aanbod, snelle wisseling. Goede service

Pluspunten

Veel keuze

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze aan betaalbare kleding.Regelmatige aanvoer van nieuwe items

Wanneer een product niet meer in de winkel te krijgen is , Geven de medewerkers niet aan of het evt online te krijgen is. Ze denken niet altijd meer met de klant mee.Eerder was dat wel zo.

Pluspunten

Betaalbare leuke en mooie kleding. Al een paar keer iets besteld in de winkel en de volgende dag al in huis!

geen

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijsverhoging. Prettige service in de zaak. Leuke vlotte kleding voor de wat ouderen.

Pluspunten

snelle en goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk overzicht voor kleding op de website, makkelijk te bestellen en binnen 2 dagen geleverd.

Idee om ook schoenen te verkopen? En de betalingswijze te veranderen in achteraf te betalen.

Pluspunten

Leuke draagbare en betaalbare kleding. Fijne combi tussen webwinkel en fysieke winkels.

Ik bestelde via web een tuniekje, betaalde dat en een paar dagen later kreeg ik bericht dat het toch niet leverbaar was. In de winkel hing het nig gewoon in de juiste maat. Het geld heb ik nog niet terug.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele goede levering kleding goede kwaliteit

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar