1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dat je bestelde daar gratis op kunt halen.

Als je 10 minuten voor sluitingstijd binnenkomt wordt er al meteen op je afgestormd dat ze vlgs de horloge nog maar 7 minuten open zijn en vlgs de kassa nog maar 3 minuten. Wou alleen nog even vlug kijken of er bij de outlet nog iets bijhong om de volgende dag voor terug te komen maar ben met mijn opgehaalde kledingsstuk maar weer omgedraaid. Een paar wkn eerder is mij hetzelfde overkomen, niet erg klantvriendelijk. Ze willen om 17.30 uur iedereen de winkel uit hebben en gepoetst hebben. Bij mij is tot en met 17.30 uur open ook open.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus

Pluspunten

snelle levering, gratis en makkelijk retour sturen, geen ingewikkelde bonnen invullen. Gratis levering bij winkel van Norah.

geen verbeterpunt, maar jammer dat blouse die ik had besteld een dag later voor een veel lagere prijs werd aangeboden, maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Pluspunten

snelle aflevering

geen

Pluspunten

Snelke levering, mooie en betaalbare kleding

Pluspunten

Elke week nieuwe dingen

Maat 44 is niet altijd even lang. Geeft problemen bij een jurk. Je past een model in de shop. Zit perfect. je bestelt een model online. Blijkt veel te kort te zijn. Zonde. Misschien lengte erbij zetten op de site.

Pluspunten

Keurige snelle levering Goede/goedkope kleding

Pluspunten

Netje geleverd, duidelijke retourbon erbij. Zelfs na retournering een overzicht ontvangen, en geld snel terug gestort.

geen

Pluspunten

Heel leuk jurkje. Volgens maattabel zou ik maat 48 moeten kiezen. Maar zelf maat 46 was nog te groot, dus maattabel voor dit jurkje klopt niet. Ik ben 1.80 m en deze lengte (100 cm) was goed. Lees soms dat andere jurkjes korter zijn. Zou dus graag de jurkje bij grote maten wat langer zien.

Zie boven.

Pluspunten

Pluspunten

Klantvriendelijk Niet alleen voor de kleine maatjes Mooie kleding, goede pasvorm. Geen massa productie.

In de winkels een online artikel kunnen ruilen of juist bestellen en bij aflevering afrekenen.

Pluspunten

Cijfer 8

Het zou fijn zijn als de online bestelde kleding bij afhalen in de winkel, wanneer deze niet goed (past), het personeel dit zelf met de klant kunnen afhandelen/omruilen/geld terug geven. Zou een mooie service zijn. Verder prima!

Pluspunten

Altijd tevreden over snelle levering en retour ook altijd prima . snelle teruggave van je tegoed. Extra opmerking voor de vestiging in drachten super leuke verkoopsters kom er graag! Niks geen opdringerigheid en vooral heel vriendelijk !

Pluspunten

snelle levering mooie kwaliteit kleding niet te duur bij retournering snelle afhandeling en je geld retour

Pluspunten

Goede hulp bij kleding stukken bij elkaar zoeken . Vriendelijk personeel. Online ook prima te bestellen.

Geen.

Pluspunten

Lekker rustig en een mooie collectie

Pluspunten

Goed bedrijf en service

Pluspunten

Levering van bestelde goederen gaat uitgevoerd worden zoals de beloofde leverdatum bij bestelling is afgesproken. Het is een snelle afhandeling.

Pluspunten

Snelle levering , snelle verwerking van retour . Leuke kleding , veel variatie en elke keer weer nieuwe items in de webshop !

Geen ! Misschien wat meer foto’s van kleding op model ;) kun je soms toch beter zien hoe lang t is en hoe t model valt . Zou dat vooral bij jurken doen denk ik en jassen .

Pluspunten

Snel geleverd en keurig afgehandeld

Pluspunten

Mooie winkel, leuke kleren voor een leuke prijs.

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

bij retour zenden kon barcode niet gescand worden en is de barcode handmatig ingegeven tot op heden nog geen bevestiging van jullie ontvangen dat pakje retour is gekomen. Kan dus nog niet aangeven of ik tevreden ben.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar