Pluspunten

Leuke betaalbare mode

Pluspunten

Leuke mode en betaalbaar, bestelling gratis op te halen in de winkel. Alle maten dezelfde prijs, regelmatig sale.

Bio katoen opnemen in collectie. Wat meer natuurlijke stoffen gebruiken met oog op duurzaamheid en milieu. Graag ook duidelijk zijn of er sprake is van kinderarbeid in productieproces.

Pluspunten

Super leuke kleding voor redelijke prijs en super snel geleverd en vaak leuke acties

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, veel keus, wisselende collectie

niet zoveel polyester voor bv jurkjes Gebruiken, en de lengtes aanpassen, voor langere mensen valt veel kleding te kort

Pluspunten

Veel wisseling in kleuren en modellen. Er zit altijd iets passend bij. Waar ik vooral blij mee ben zijn de modellen die bij Hollandse vrouwen passen.

Als en kledingstuk online besteld is en retour moet dat je het dan af kunt geven in de winkel.

Pluspunten

Super tevreden

Pluspunten

mooie winkel en vriendelijke en goede adviezen vd verkoopsters

nvt

Pluspunten

Top. Prijs kwaliteit goed. Maatvoering fijn. Als ik iets als feedback kan geven is dat je nieuwe kleding vaak statisch is voor het wassen.

Pluspunten

snelle levering en snelle terugbetaling

geen

Pluspunten

Leuke mode in diverse maten. En vooral leuk geprijsd.

Meer natuurlijk een stoffen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus

Ik haalde de jurk in de winkel af in de winkel in Leeuwarden met de bedoeling om hem daar te passen en eventueel te ruilen. Dit mocht niet eens van de niet-vriendelijke verkoopster. Raar!

Pluspunten

Leuk assortiment Redelijke prijzen Snelle levering

—-

Pluspunten

geen verbeterings punten

Pluspunten

Goede service. Vriendelijk personeel

Online bestelling in de winkel ruilen. Maar daar wordt al aan gewerkt.

Pluspunten

Superleuke kleding en hele gezellige medewerksters

Pluspunten

Mooie makkelijke site, snelle levering, makkelijk ruilen of retour. Mooie collectie, ook voor de minder slanke dames.

Pluspunten

Keurig netjes geholpen

Pluspunten

Hele goede service en ontzettend aardig personeel !!! zowel telefonisch en in de winkel..

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kleding, betaalbaar.

Dat maat 40 niet altijd een maat 40 is. Soms valt het klein of te groot. Dat is met bestellen via de site best lastig. Heb laatst tijdens 30% kortingsdagen kkeding besteld, nu valt de maat groter uit en een tshirt is beschadigd, Nu moet ik het retour sturen en het opnieuw bestellen maar nu ZONDER DE 30% KORTING!! Dat vind ik wel een hele slechte service.....

Pluspunten

Vlotte/klassieke kleding voor een leuk bedrag.

Jammer dat ze maar tot maat 48 gaan daardoor slaag ik wel in bovenkleding/vestjes maar meestal niet in jurken.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar