Beste Rene, Wat spijtig om je reactie te moeten lezen. We hebben toch een aantal keer via de e-mail contact gehad en je hebt het hier totaal niet over gehad. Overigens kunnen wij meer één bestelling vinden maar daar gaat het natuurlijk niet om. Op ozne website stata heel duidelijk volgende 'werkdag' in huis. Je hebt op 17 mei je bestelling geplaatst, 18 mei was het Hemelvaartsdag en geen werkdag. Op de 19e is je pakket netjes bezorgd. We hebben zeer snel op de e-mails gereageerd en geprobeerd om samen tot op een oplossing voor je probleem te komen. Je hebt nooit aangegeven even telefonisch contact te willen hebben. Toen dit op afstand niet lukte zijn we zelfs afgeweken van onze normale procedure. Normaal wacht een webshop tot een retour binnen is alvorens een nieuwe te leveren, daar hebben als uitzondering dit keer niet op gewacht om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Spijtig om dan alsnog een '1' te ontvangen voor redenen die mijns inzien niet gegrond zijn. Maar ik wens je veel succes bij het vinden van een webshop die wél op nationale feestdagen levert en ook al nieuwe spullen opstuurt vóór de oude retour te hebben ontvangen. Met vriendelijke groet, Mark Serviceteam KinQ
Originele beoordeling