Snel, duidelijk en concurrerend!

Ik zou graag een bevestiging willen ontvangen van een retour gestuurd pakket.

Prima levering product voldeed aan verwachting

Fijne winkel om zaken mee te doen.

Afstandbediening besteld voor mijn Humax en werkt perfect.

snelle verzending.

Alles is prima verlopen.

Snelle verzending en uitstekende klantenservice

Er was een probleem in de bestelfase met betrekking tot de verzendkosten maar één telefoontje was genoeg om het te verhelpen. Zeer vriendelijk geholpen en het product werd vervolgens snel verzonden en voldoet aan verwachting. Zeer tevreden!

uitstekend

uitstekend

In de ochtend besteld en de volgende dag afgeleverd. Ik had alleen geen code ontvangen nadat ik het kastje online had betaald, dus dat is het enige smetje. Voor de rest top afgeleverd.

Prima service, vraag over product correct beantwoord, snel geleverd….

Nou ja, mijn goede ervaring heb ik eigenlijk al in bovenstaande zin beantwoord. Ik wilde de lengte van de kabel van ‘n product weten. Het liep al tegen drie uur middags en het was druk, zo te horen. Ze vroeg me even te wachten. Waarschijnlijk is ze zelf naar ‘t magazijn gelopen, heeft het product uitgepakt en opgemeten. Ze kwam al snel met het antwoord. Meteen afgesproken dat ik de volgende middag thuis was om de bestelling in ontvangst te nemen. Ze heeft woord gehouden. De pakketbezorger ( ‘n sympathieke, beschaafde man) stond voor de deur en belde aan. De zon brak door en mijn dag kon niet meer stuk …. Bedankt aardige bezorger en bedankt mevrouw van Kinq, ik ben heel tevreden met het product, de wijze waarop de bestelling is opgenomen en afgeleverd.

snel geleverd

doet wat je verwacht van een infrarood aansturing

Staat hier onder

Dit was mijn eerste bestelling maar is allemaal perfect verlopen. Ik had ook een vraag en dat is ook snel afgehandeld.

Gewoon goed

Corecte levering

Een geweldige aankoop met een aangename service

Het product werd in een perfecte staat afgeleverd. En dit alles na een aangenaam contact t.b.v. advies.

De afstand bediening werk zoals het hoort.

Ik zocht een speciale afstandsbediening en kwam uit bij Kinq die hem op voorraad had. Meteen besteld en op tijd geleverd. (helemaal top)

zeer

goed geholpen

Aankoop digitale radiotuner

Prima overzichtelijk aanbod, keurig op tijd bezorgd en het functioneert naar wens ( NB pas 3 dagen in huis)

Prima service en snelle levering

Ik heb een bestelling geplaatst en kreeg geen email binnen van de bestelling en besloot het bedrijf hierover te bellen, wat bleek dat mijn emails in de spambox terecht waren gekomen. De klantenservice is vriendelijk en snel te bereiken en bied oplossingen bij uw vraag. Mijn product werd netjes bezorgd en werkt uitstekend.

prima!

correct en snel geleverd

Prachtig compact apparaatje

Bestellen, betalen en leveren bij Kinq gaat snel en doeltreffend. Jammer dat betaling met Visa in de praktijk niet werkt. Daardoor toch maar met iDeal betaald. Hierdoor mis je aankoopbescherming van de creditcard.

Snelle levering !!

Scherpe prijs, en razend snelle levering.

Ik ben tevreden met Kinq

Kinq is voor mij nummer een met alles.De website is goed de bezorging netjes optijd.De klantenservice is goed klant vriendelijk.De product wat kreeg is goed ben blij met Kinq

Snelle levering.

Ik heb bij KINQ een Quantis 3D-Soundsysteem LSW-1- 2e Keus gekocht. Alles werkt prima! Alleen de optische kabel ontbrak, maar die hebben ze in 1 dag nagestuurd!

Snel en correct geleverd. Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit waarin eventuele aansluitproblemen beschreven worden. Mijn TV, een oude Sony Bravia, gaf kleurfouten in de standaard instellingen van de Android TV box en doet het alleen als het signaal als RGB door de Android TV box aangeboden wordt. Die informatie heb ik bij een andere leverancier gekregen…

zeer goed

zeer goede ervaring i.v.m een goede prijs q kwaliteit verhouding

Vaalserbergweg 317

5628CH Eindhoven