Mijn bestelling was compleet en heb niet lang moeten wachten alvorens deze toekwam. Heb nog extra cadeautje erbij gekregen. Prijs - kwaliteit ✔
Beste Francesca, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Zondag heb ik voor het eerst wat besteld bij Nailways. Ik kan niet anders zeggen als een super goede winkel, leuke prijzen (laten we eerlijk zijn dat is belangrijk), website overzichtelijk en super snelle levering. Ook het pakket zelf was bijzonder. Buiten mijn bestelde spullen (is natuurlijk altijd aardig als je geleverd krijgt wat je besteld hebt ;) ) kreeg ik allerlei leuke goodies bij mijn bestelling. Ik ga hier zeker weer snel shoppen.
Beste Leantine, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Ik heb een stempelplaat besteld via Nailways. De bestelling ging gemakkelijk en de levering naar België was ook snel. De doos was wel wat beschadigd maar de inhoud was nog intact.
Beste Sara, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Had mijn spullen snel binnen en was netjes verpakt.
Beste Marion, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Meerdere keren besteld bij jullie, maar bij mijn laatste bestelling had ik een gratis uv gel gekozen als cadeau. Deze zat er niet bij, waardoor ik teleurgesteld was.
Hi Jenne, Vervelend om te horen dat je teleurgesteld bent. Ik heb er meteen navraag voor je naar gedaan. Als het goed is, had je een zwarte gellak als cadeau gekregen in jouw giftbag. Zal je dat nog na willen kijken? Als er iets aan de hand is met je bestelling, kun je ons altijd mailen. Dan kunnen we samen naar een oplossing kijken. [email protected]. Alvast bedankt. Nailways ^ Roosje
Producten nog niet uitgeprobeerd
Beste Petra, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Het assortiment is breed en bij mijn bestelling kreeg ik ook een gratis goodybag. Toen ik een vraag had over het gebruik van een product kon ik die makkelijk stellen en kreeg ik binnen een half uur antwoord met handige tips.
Beste Lisa, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Fijne producten goeie prijs snelle service
Beste Mieke, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Heel snelle en goede services, al verschillende keren besteld en altijd dik inorde. Telkens een plezier om het pakketje te openen en nieuwsgierig naar het geschenkje dat er elke keer word bijgestaan. Dank u
Beste Dorien, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
De website is overzichtelijk en het is makkelijk om te bestellen. Ik bestelde op zondag en had het pakketje enkele dagen nadien (in Belgie) al in huis. Alles goed ingepakt en met enkele onverwachte cadeautjes in het pakketje!
Beste Robin, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Relatief groot assortiment, prima artikelen, snelle levering. Kortom netjes.
Beste Yvonne, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Als hier boven
Beste Ria, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Mooie producten tegen mooie prijzen en super snelle levering!
Beste Sabine, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Veel keus in stempelplaten en een snelle bezorging... En een leuk presentje erbij wat altijd erg leuk is..
Beste Amanda, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
super blij goede service en levering
Beste Daisy Rietveld, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Beste Judith, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Enige minpuntje vind ik dat er geen flesjes gellak met worden verkocht.
Beste Saskia Oprins, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. In je beoordeling geef je aan als minpunt dat we geen flesjes gellak met... verkopen. Graag horen wij wat je precies bedoelt om je eventueel verder te kunnen helpen. Zal je ons willen mailen op [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Nailways
genoeg keuze . en een hele snelle levering netjes verzonden en precies zoals het op de site staat vermeld . in een woord super en top
Beste Rianne, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Snelle levering en na het testen van deze producten blijken ze ook nog eens zeer goed te zijn.
Beste Olivia, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Voor het stempelen van nagels heb je goede kwaliteit nagellak nodig. Deze nagellak is geweldig. De nagellak was binnen 2 dagen binnen.
Beste Martine, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Overzichtelijke website. Vlotte service
Beste Anja, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Helemaal prima.
Beste Pascale, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Heel goed snelle levering en genoeg informatie, super. Tevreden klant 👏👍💐
Beste Ri, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Dit was mijn eerst bestelling. Ik heb bonder, gellak en kreeg een gratis cadeau namelijk nagelolie. Ik ben ENORM blij met de kwaliteit van deze producten. Ga zeker waker mijn producten hier kopen.
Beste Kirsten Van marum, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Leuke aanbiedingen, ruim en leuk assortiment, snelle levering en een goede service. Ik ben erg tevreden!
Beste Jacky Schoolen, Hartelijk bedankt voor het delen van jouw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways