Niets op aan te merken, en lekker snel.
Beste Saskia van den M, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Ik heb 4gels bestelt en perfect aangekomen, in 2 dagen zelf. Er zat zelf een extra gratis kleurtje bij. Heb de gels momenteel op men nagels en ik ben er enorm blij mee. Zal snel nog meer bestellen
Beste Aisha, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
love the products, fast shipping, customs service and Variety of products!! it will Always be my no 1!!
Dear Jennifer, Thank you very much for sharing your Nailways experience. Kind regards, Team Nailways
De levering was goed. Vond het fijn dat er nog een mail gestuurd was dat mijn bestelling later kwam ivm vakantie. Was mij totaal ontgaan, dus erg prettig dat ze mij op de hoogte stelden.
Beste Susan, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Vlotte afhandeling. Goed advies, ben zeer content met dit bedrijf
Beste Anneke, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Snelle verzending en goede producten!
Beste Brenda, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering en nog een leuke gratis goodiebag, wie wordt daar niet blij van🎉
Beste Jacky Schoolen, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Een goed assortiment met een goede snelle levering en niet te duur
Beste Michèle, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Bestelling is op gevraagde dag bezorgd. Alles super netjes verpakt. O zo leuk dat je goodiebag krijgt boven de 50 euro. Dat is heerlijk uitpakken. Sowieso krijg je een gratis gift bij elke bestelling. Helemaal leuk ! Producten bevallen ook heel goed.
Beste Marian, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Al meer dan 1 keer bij besteld. Goed materiaal
Beste Vanessa, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Vielen Dank für die vielen Geschenke. Hab mich sehr darüber gefreut und bin gespannt darauf, euren Nagellack anzuwenden und zu testen. MfG Judith Becker
Sehr geehrte Judith, vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrungen mit Nailways geteilt haben. Herzliche Grüße, Team Nailways
Snelle service, goede producten. Heel blij mee
Beste Despoina, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Niet duur en de producten zijn snel geleverd
Beste Rin, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Snelle levering, super gel en prima prijs
Beste Mieke, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Na de bestelling die lekker vlot verliep, was helaas dankzij Post.nl het pakketje zoek en moest er een onderzoek worden gestart. Hierbij moet de verkoper contact opnemen met Post.nl. Dit heeft Nailways gelijk gedaan en alles is goed gekomen. Dank voor de snelle actie en medewerking :) De producten zijn precies als omschreven en online te zien, hiermee ook erg tevreden. Dus een dikke 10.
Beste Suus, Hartelijk bedankt voor het delen van je uitgebreide Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Ik had de dinsdag besteld en had het donderdag al in huis! Alles was netjes ingepakt. Er zat ook een kleine attentie bij wat super lief was. Zou zeker nog eens bestellen!
Beste Vikki, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Shipping was fast, despite me having chosen the slowest shipping method. The products arrived safely and well packaged.
Dear Nicole, thank you very much for sharing your experience with Nailways. Kind regards, Team Nailways
Snelle levering en prima producten!
Beste Veronique, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
De producten zijn van een goede kwaliteit en de goederen werden op tijd geleverd. Ik ben zéér tevreden.
Beste Jolanda, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
2 commandes achetées chez eux, les produits sont conformes aux annonces et les prix sont corrects, l'envoi rapide et bien emballé, , ils sont tres serieux et professionnels. Je recommande ce site et acheterai à nouveau. Parfait pour ma part.
Chère Aurelia, Merci beaucoup de partager votre expérience avec Nailways. Cordialement, Team Nailways
Zeer snelle levering gehad! Track and trace werkte niet bij mij maar dat was niet erg. Heel leuke goodiebag erbij gehad! De soak off producten die ik bestelde zijn echt superkwaliteit!
Beste Joke, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Goed dat je aangeeft dat de track en trace niet werkte bij jou, daar gaan we achteraan! Met vriendelijke groet, Team Nailways
Vlak nadat ze terug waren van vakantie een bestelling geplaatst en tot mijn verbazing dezelfde dag al verzonden. Ik dacht die moeten alle orders van vakantie nig verwerken dus zal 1-2 werkdagen duren maar nee hoor meteen verzonden zoals altijd. Netjes verpakt en net track and tracé. Leuke goodiebag erbij omdat ik boven de €50 had besteld, altijd leuk de verrassing wat er in zal zitten
Beste Shiwa, Hartelijk bedankt voor het delen van je uitgebreide Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Mijn bestelling heb ik eerder ontvangen dan wat ik had verwacht.
Beste Dorothy, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Tijdens de afwezigheid vakantie spullen besteld en direct na terugkomst netjes e3n bevestiging gehad. Ik had de spullen supersnel binnen. Zat ook een leuk cadeautje bij en een bedankje. top! Was opzoek naar een bepaalde nummer van MoYou stempelplaat, was zelfs uitverkocht op de site van Moyou zelf. 1e keer besteld zeer tevreden, zullen meerdere bestellingen aankomen.
Beste Anjuli Mahabier, Hartelijk bedankt voor het delen van je uitgebreide Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Ik gebruik het liefst de stempelplaten van nailways omdat deze het beste pakken! Nooit meer een andere!!!
Beste Kim Roovers, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways