Pluspunten
Snelle levering met factuur, goede producten en een overzichtelijk website. Het presentje bij de levering wordt ook zeer gewaardeerd.
Beste Studio Diva, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Snelle levering en leuk cadeautje bij je bestelling. Kwalitatief goede gelpolish.
Pluspunten
- Snelle levering. - Supergoed verpakt. - Leuke goodybag!
Verbeterpunten- Nailart kwaliteit is minder goed.
Beste Joke, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. We horen graag van je welke nailart je precies bedoelt waar je minder tevreden over bent. Je kan ons mailen via: [email protected] Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Snelle levertijd
Beste Samantha, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Zoals altijd kwam het pakje binnen 2 dagen binnen. Goed ingepakt en snel. En ik ben weer heel blij met mijn bestelling en met mijn cadeautjes. Ik kan dit bedrijf aanraden aan iedereen die van nailart houdt!
Beste Femmy, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Fijne mailwisseling . Altijd leuke extraatjes erbij ! Leuk om te horen dat verzendingskosten goedkoper geworden zijn ! Kan ik meer bestellen
VerbeterpuntenCjs stempelplaten nog meer uitbreiden . Sommige stempelplaten in de collectie ontbreken .
Beste MVC, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
snelle levering en leuke cadeautjes bij de bestelling!
Beste Nadia, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Snelle levering. Kwalitatieve producten
Pluspunten
Incredibly quick service, high quality items, well packed and a fantastic free gift. Couldnt be happier
Thank you for sharing your extensive Nailways experience. With kind regards, Team Nailways
Pluspunten
I have not yet received your products because I live in Italy but it was very easy to buy you have excellent products and I was informed of the development of the order
Verbeterpuntenthe traceability of the order also for Italy. I apologize, but mine was absolutely not a bad criticism, rather I am very happy with the products you have, and I am happy to see that you care about our opinions. I hope you will enjoy having me as a customer. Ciao e grazie
Dear longobardi cristina, Thank you for sharing your Nailways experience. You can always choose for shipping with a track &trace number so you can trace your order. We are working on the shipping costs for that option. With kind regards, Team Nailways
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb laatst mijn eerste bestelling gedaan waar ik heel tevreden over ben.
Beste Diana Lardenoye, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Beste Miek, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Ontzettend goede en snelle service.
Beste NailCity and Dreads, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Snelle levering, en zeer tevreden met het product en het cadeau!
Pluspunten
Great choice of products at reasonable prices, and the goody bag for order over €50 was amazing! Even the free gift for smaller orders is worth it - a proper named brand plate for eg. Loved the full tracking for international parcels.
VerbeterpuntenExtortionate shipping costs for small orders, nearly €14 no matter what you order.
Dear Kirstie, Thank you for sharing your extensive Nailways experience. We are aware of the shipping costs and hope to find a solution for that in 2019. With kind regards, Team Nailways
Pluspunten
Supersnelle en correcte afhandeling, zelfs nog een cadeau’tje gekregen. Producten waren goed verpakt, ik ben zeer tevreden !
Beste Karin, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
goede service en kwalitatief zeer goed
Beste Denise, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Snelle levering, snelle en passende reactie op een retouraanvraag.
Beste Sharon, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Gute Website, perfekte Information zum Bestellstatus und trotz Feiertage schnelle Abwicklung und Zustellung. Ich werde hier nun zum Stammkunden
Vielen Dank für Ihre Nailways Erfahrung zum Teilen. Mit freundlichen Grüßen, Team Nailways
Pluspunten
Uitgebreide collectie. Leuke blog om technieken te leren en die je inspiratie geeft :) Goede communicatie over bestelling en verzending. Netjes verpakt. Leuk gratis kadootje!
VerbeterpuntenDe website kan misschien iets mooier en een betere mobile view gebruiken.
Beste Lieke, Hartelijk bedankt voor het delen van je uitgebreide Nailways ervaring. Wij zullen je verbeterpunt in acht nemen. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
snelle levering ,ook in deze tijd kerst en nieuwjaar!!!
Beste wettinck, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Mooie tips. Perfect
Beste Tineke, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Snelle bezoring, duidelijke uileg bij de producten en fijne producten om mee te werken
Pluspunten
Zoals altijd weer perfect!
Beste Roelien, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways