Pluspunten
Snelle levering, met een leuk cadeautje bij elke bestelling. Niet mijn eerste en ook zeker niet mijn laatste bestelling!
Beste Vera, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke site Gratis kado is leuk
Beste Nails by Nien, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Snelle levering!
Beste Wendy, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Altijd snelle levering en goede producten.
Beste Bianca, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Leuk presentje gratis erbij!! Snelle levering
Beste Yvonne, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Easy to find what I wanted. Reasonable prices and postage. Fast delivery and since it was standard ail it came straight to my home. No need to travel to the post office in the rain.
VerbeterpuntenSorry, I have nothing to complain about.
Dear Anne, Thank you for sharing your Nailways experience. With kind regards, Team Nailways
Pluspunten
Perfect gewoon alle producten op tijd geleverd en de producten zijn van goed kwaliteit ik ben zeer tevreden
VerbeterpuntenAlleen zou ik nog graag meer Nederlands op de site zien en ik hou van nog meer uv gel kleuren zou ik wel tof vinden
Beste Keirsmakers Annelien, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Misschien is ons blog: www.nailwaysblog.nl een aanrader, deze is helemaal in het Nederlands :). In de toekomst gaan we zeker nog meer UV Gel kleuren toevoegen aan het assortiment. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Geweldige service! Steeds een extra cadeau bij de levering! Mijn lamp was stuk geleverd, en heb er twee extra teruggekregen! Heek blij over dit bedrijf, prijs/kwaliteit zeer goed!!
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Overzichtelijke website, up to date met nieuwe producten
Beste Amber, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Zeer snelle levering. Altijd n leuke verrassing erbij. Maar bovenal een top-oplossing voor verkeerd geleverd artikel
Verbeterpuntenwat actiever op twitter, zou fijn zijn!! (voor diegenen die geen Facebook (meer) hebben)
Beste Carien Hendriks, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Duidelijk een goed verbeterpunt :), waar we zeker naar gaan kijken. We zijn in ieder geval begonnen bij het nailwaysblog.nl om daar actiever te worden. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Ik vroeg al een tijdje om een bepaalde cjs plate en het moment dat ie op de site stond hebben ze contact opgenomen op facebook dat ie er is, super!!
Beste Roelien, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring met foto. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Duidelijk en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, uitgebreid assortiment en goede klantenservice!
Beste Saskia, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Goed verpakt. Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenVerzendingskosten zijn nagal duur
Pluspunten
Snelle levering van de artikelen. Veel keuze voor producten en goed kwaliteit.
Beste Melanie, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Top website! Had problemen met mijn topcoat en daarvoor gemaild en een passende oplossing gevonden! Top service! Ik blijf zeker bestellen en de kwaliteit van de producten zijn super en altijd een snelle levering naar België
Beste Kelly, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring en fijn om te horen dat de top coat bevalt. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Snelle reactie dat het pakket klaar is voor verzending Snelle verzending Netjes verpakt en een cadeautje Super tevreden en fijne producten voor een goede prijs
Beste DMJ, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
- zeer snelle levering - sympathiek cadeau gratis bij bestelling - alles veilig ingepakt
Verbeterpunten1 nagellakje was lichtjes uitgedroogd omdat het flesje niet heel erg dicht zat. Maar dat is waarschijnlijk veeleer de fout van de fabrikant, niet van nailways.
Beste Nele, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Wanneer de kwaliteit van een ontvangen product te wensen overlaat, ook door de fout van de fabrikant, kun je ons altijd mailen voor een gepaste oplossing op [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Jullie gaan voor een 10? Van mij krijgen jullie een 10.+. Wat een nette afhandeling en wat een prachtige goodiebag met precies de artikelen die ik leuk vind. Jullie hebben er een vaste klant bij. Zo blij als een kind in een snoepwinkel.
VerbeterpuntenMisschien een idee om kadobonnen ( bijv. met digitale code of artikelnummer) te verkopen? Kunnen mijn vriendinnen en schoondochter zelf artikelen uitzoeken en klant worden.
Beste Marijn, Hartelijk bedankt voor het delen van je uitgebreide Nailways ervaring. We hebben een tijd lang cadeaubonnen gehad in de shop, echter was hier niet heel veel vraag naar. Mochten we merken dat de vraag toeneemt, dan zullen we deze optie zeker weer gaan toevoegen. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Snelle levering. Altijd tevreden.
Beste Ellen, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Super goed bedrijf Zeker een aanrader voor jong en oud Kreeg het mooi ingepakt met Gratis nagel producten Bij!! Hier kunnen sommige bedrijven een voorbeeld aan nemen Ik raad deze bedrijf zeker bij iedereen aan!! Hartstikke bedankt voor de fiets Xoxo
Verbeterpuntengeen tegenvallers, ik zal dit bedrijf actief aanbevelen
Hartelijk bedankt voor het delen van je uitgebreide Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Just ordered a few stamping plates, a nail polish and a stamper. I've looked through lots of different webshops and it seemed to me Nailways has the best reasonable prices, plus I received my parcel pretty fast! Moreover everything was well packed, and I have no complaints about the quality of goods. I've already tried my stamping kit ^^ Also thank you, guys, for a nice present! I'm totally going to order more from your webshop!
Dear Alena, Thank you for sharing your extensive Nailways experience. With kind regards, Team Nailways
Pluspunten
Heel veel keus voor een betaalbare prijs. Snel geleverd en zat nog een leuk cadeautje bij. Zeer tevreden
Beste Elda, Hartelijk bedankt voor het delen van je Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
netjes op tijd geleverd gratis kadootjes bij bestelling degelijk ingepakt voor verzending