Pluspunten

Snelle levering, met een leuk cadeautje bij elke bestelling. Niet mijn eerste en ook zeker niet mijn laatste bestelling!

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke site Gratis kado is leuk

Pluspunten

Snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd snelle levering en goede producten.

Pluspunten

Leuk presentje gratis erbij!! Snelle levering

Pluspunten

Easy to find what I wanted. Reasonable prices and postage. Fast delivery and since it was standard ail it came straight to my home. No need to travel to the post office in the rain.

Sorry, I have nothing to complain about.

Pluspunten

Perfect gewoon alle producten op tijd geleverd en de producten zijn van goed kwaliteit ik ben zeer tevreden

Alleen zou ik nog graag meer Nederlands op de site zien en ik hou van nog meer uv gel kleuren zou ik wel tof vinden

Pluspunten

Geweldige service! Steeds een extra cadeau bij de levering! Mijn lamp was stuk geleverd, en heb er twee extra teruggekregen! Heek blij over dit bedrijf, prijs/kwaliteit zeer goed!!

GEEN

Pluspunten

Overzichtelijke website, up to date met nieuwe producten

Pluspunten

Zeer snelle levering. Altijd n leuke verrassing erbij. Maar bovenal een top-oplossing voor verkeerd geleverd artikel

wat actiever op twitter, zou fijn zijn!! (voor diegenen die geen Facebook (meer) hebben)

Pluspunten

Ik vroeg al een tijdje om een bepaalde cjs plate en het moment dat ie op de site stond hebben ze contact opgenomen op facebook dat ie er is, super!!

Pluspunten

Duidelijk en snelle levering

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreid assortiment en goede klantenservice!

Pluspunten

Goed verpakt. Snelle en correcte levering.

Verzendingskosten zijn nagal duur

Pluspunten

Snelle levering van de artikelen. Veel keuze voor producten en goed kwaliteit.

Pluspunten

Top website! Had problemen met mijn topcoat en daarvoor gemaild en een passende oplossing gevonden! Top service! Ik blijf zeker bestellen en de kwaliteit van de producten zijn super en altijd een snelle levering naar België

Pluspunten

Snelle reactie dat het pakket klaar is voor verzending Snelle verzending Netjes verpakt en een cadeautje Super tevreden en fijne producten voor een goede prijs

Pluspunten

- zeer snelle levering - sympathiek cadeau gratis bij bestelling - alles veilig ingepakt

1 nagellakje was lichtjes uitgedroogd omdat het flesje niet heel erg dicht zat. Maar dat is waarschijnlijk veeleer de fout van de fabrikant, niet van nailways.

Pluspunten

Jullie gaan voor een 10? Van mij krijgen jullie een 10.+. Wat een nette afhandeling en wat een prachtige goodiebag met precies de artikelen die ik leuk vind. Jullie hebben er een vaste klant bij. Zo blij als een kind in een snoepwinkel.

Misschien een idee om kadobonnen ( bijv. met digitale code of artikelnummer) te verkopen? Kunnen mijn vriendinnen en schoondochter zelf artikelen uitzoeken en klant worden.

Pluspunten

Snelle levering. Altijd tevreden.

Pluspunten

Super goed bedrijf Zeker een aanrader voor jong en oud Kreeg het mooi ingepakt met Gratis nagel producten Bij!! Hier kunnen sommige bedrijven een voorbeeld aan nemen Ik raad deze bedrijf zeker bij iedereen aan!! Hartstikke bedankt voor de fiets Xoxo

geen tegenvallers, ik zal dit bedrijf actief aanbevelen

Pluspunten

Just ordered a few stamping plates, a nail polish and a stamper. I've looked through lots of different webshops and it seemed to me Nailways has the best reasonable prices, plus I received my parcel pretty fast! Moreover everything was well packed, and I have no complaints about the quality of goods. I've already tried my stamping kit ^^ Also thank you, guys, for a nice present! I'm totally going to order more from your webshop!

Pluspunten

Heel veel keus voor een betaalbare prijs. Snel geleverd en zat nog een leuk cadeautje bij. Zeer tevreden

Pluspunten

netjes op tijd geleverd gratis kadootjes bij bestelling degelijk ingepakt voor verzending

Terp 21

1822ED Alkmaar