Pluspunten

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen zeer vlot geleverd!!

Pluspunten

Veel leuke extra's bij m'n bestelling! De bestelde producten waren ook helemaal goed.

Pluspunten

Overzichtelijke site, alles makkelijk te vinden en nieuwe producten worden duidelijk aangetoond. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces van je bestelling

Pluspunten

Top producten voor een menselijk prijs ik gebruik deze producten al een tijdje en het is een echte aanrader en daarbij nog een snelle levering super

Pluspunten

Snelle levering, pakket ik goed aangekomen

Er waren een aantal vreemde toevoegingen (waaronder badzout, ik heb geen bad) aan mijn pakket wat het onnodig zwaar maakte.

Pluspunten

Alles is positief, zowel de producten, de website en de service

Pluspunten

Ottimi prodotti, spedizione veloce ed eccellente servizio clienti. Sono molto soddisfatta. Uitstekende producten, snelle levering en uitstekende klantenservice. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Pluspunten

Sehr schnelle Lieferung. Alles Top. Wir (meine Tochter) kaufen sicher wieder hier ein.

Pluspunten

Wow i'm super impressed!! Ordered a couple of plates and received soooo many beautiful free gifts!! I really didnt expect so many and so beautiful and expensive gifts! Thank you thank you thank you!! Couldnt wish for a better seller!! Perfect in every way!

You're perfect already. No need for improvement!!

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreid assortiment en ik was heel erg verrast over de goodies die erbij waren gedaan!

Op dit moment geen.

Pluspunten

Hele snelle levertijd! Top!

Pluspunten

Heel groot assortiment, duidelijke foto's en uitleg op de website. Leuk dat er iedere keer een kadootje erbij is.

Pluspunten

Fantastic products and customer service. Postage is great so fast and well packaged. Thank you !

Pluspunten

Zeer tevreden, deftige prijs en zeer snelle levering en uitsteke de service!

Pluspunten

Snelle levering, goede service en prima kwaliteit!

Pluspunten

Mooi assortiment, snel in huis, altijd een geschenkje. Top!

Pluspunten

Snelle levering, breed assortiment, lage prijzen (ook voor verzenden) en altijd een leuk presentje bij je bestelling. In 1 woord: Top!!! Ik vond gewoon twee seche base coats, deze was ik elders nog niet tegengekomen. Ik blijf terugkomen, al was het maar voor de Seche ;)

Pluspunten

Snelle levering, goede service, lage verzendkosten.

Pluspunten

Snelle levering, enorm goede kwaliteit voor een goede (vaak goedkope) prijs, fijne klantenservice en een ruim assortiment, altijd een gratis cadeautje wat fijn is en mijn vaste website als het gaat om mijn nagelbenodigdheden!

Verzendkosten naar België redelijk duur

Terp 21