Pluspunten
Snelle levering en gratis extraatjes die aansluiten bij je aankoop. 1 woord geweldig!!
Hartelijk bedankt voor het delen van uw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Fast delivery and products came perfectly packaged!
VerbeterpuntenIt’s all perfect.
Thanks for sharing your Nailways experience and photo! Sincerely, Team Nailways
Pluspunten
super snelle verzending en altijd leuk om een presentje erbij te krijgen en lage verzendkosten
Pluspunten
je krijgt veel voor weinig geld
Hartelijk bedankt voor het delen van uw Nailways ervaring. U geeft aan als verbeterpunt dat de levering langer duurde dan u verwachte. Wij hebben dit voor u nagekeken, uw bestelling is binnen 3 werkdagen bezorgd. Dit is ook wat wij als uiterste levertijd aanhouden, zeker voor bestellingen uit België. We horen graag van u wat uw precieze verwachting was, zodat wij daar eventueel aan kunnen werken. U kunt ons mailen op: [email protected]. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Snelle levering Aantrekkelijke prijzen Leuke gifts Klantvriendelijk
Pluspunten
This is the first order for me and i'm totally satisfied, very good products, fast delivery, excellent packaging. Thanks for big gift.
Thanks for sharing your Nailways experience. Sincerely, Team Nailways
Pluspunten
Overzichtelijke website! Ruime keuze met duidelijke omschrijving van de producten. Ik heb als hobby ”nagelaar” al meerdere bestellingen geplaatst. Snelle levering en altijd een leuk presentje als extraatje:Leuk!!
Hartelijk bedankt voor het delen van uw uitgebreide Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Très rapide, produits parfait et le petit cadeau c'est super
VerbeterpuntenRien à redire tout était parfait
Merci de partager votre expérience Nailways. Cordialement, Team Nailways
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Super snelle levering. Ruime keuze, goede kwaliteit artikelen. Leuke extra's...
VerbeterpuntenPoly gel(acryl gel tube of pot) achtige artikelen in het assortiment. Ik denk dat dat gaat lopen als een tierelier mits die spijs gunstig is.
Hartelijk bedankt voor het delen van uw Nailways ervaring. We zullen uw verbeterpunt meenemen voor in de toekomst. Fijn dat u ons doorgeeft wat u graag als aanvulling ziet op ons assortiment. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supergave produkten, fijne prijsjes, snelle levering en altijd leuke kadootjes ....een top-webshop !!!!
Pluspunten
Overzichtelijk, klantvriendelijk, snelle en correcte levering
VerbeterpuntenNiet een enorme keuze aan glitters
Hartelijk bedankt voor het delen van uw Nailways ervaring. We gaan aan de slag met uw feedback over de glitters en hopen in de toekomst meer product opties te kunnen aanbieden. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Ruime sortering en snelle levering en redelijke prijzen
Pluspunten
Voor de 2 de keer besteld bij nailways, terug snel geleverd naar België. Leuke verassing boven de 50 euro, leuke nailart! Gewoon topwebsite! Producten zijn zoals ze beschreven staan op de webshop. Ik blijf zeker bestellen!
Pluspunten
snelle en correcte levering en ontzettend leuke verrassing meegeleverd!
Pluspunten
Ik heb nu 2 keer naar volle tevredenheid stempelplaten besteld. Goede kwaliteit platen, de ontvangen big jelly stamp werkt super. Snelle levering. Kortom ik ben super tevreden!!
Pluspunten
Groot assortiment, snelle afhandeling bestelling, overzichtelijke website en goede communicatie via de mail.
VerbeterpuntenIk zou graag de optie hebben om de bestelling af te halen bij een PostNL afhaalpunt (i.p.v. thuis laten bezorgen).
Hartelijk bedankt voor het delen van uw Nailways ervaring. We zullen uw feedback meenemen over het PostNL afhaalpunt. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Super snelle levering.
Pluspunten
Hele fijne producten, voor een goede prijs. Hele goede service!
Pluspunten
Snelle levering, goede service, en blij verrast met de bijgeleverde cadeautjes
Pluspunten
hele snelle levering goed verpakt..top artikelen
Pluspunten
Super snelle levering! Ben zeer tevreden
Hartelijk bedankt voor het delen van uw Nailways ervaring en superleuk dat u een foto heeft toegevoegd van uw nail art. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Alles netjes ingepakt en afgeleverd met zelfs nog een hele hoop leuke spulletjes als cadeau! Alles wat ik heb ontvangen komt overeen met de website! Super tevreden en ik ga meteen aan de slag
Verbeterpunten100% geweldig!