Pluspunten

Zeer snelle levering! Als je het pakje uitpakt zitten er ook nog een aantal leuke en attente verassingen in. Materialen zijn zoals afgebeeld en vermeld op de site en van goede kwaliteit. Complimenten!

Pluspunten

Snelle levering. Leuke cadeaus.

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment, super klantenservice!

Pluspunten

Super snelle levering! Netjes verpakt en altijd een leuk cadeautje naar eigen keuze. Site is overzichtelijk en er is genoeg keuze.

Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Super netjes, keurig verpakt, belachelijk leuke goodiebag!!! Groot assortiment!

Praat eens met TNT, bezorging duurde dik vier dagen! Terwijl het bij jullie allemaal snel verloopt!! Zonde!

Pluspunten

Super snelle en correcte levering. Ook vragen of opmerking worden snel beantwoord of opgelost. Ik ben heel tevreden en zal zeker nog meer bestellen bij nailways. Doe zo verder ....

Pluspunten

duidelijke site, ruime keuze, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering

Pluspunten

Voor de eerste keer besteld bij nailways. Heel tevreden van de service en de snelle levering naar België! Leuke verassing bij bestelling boven de 50 euro! Ik ga zeker nog bestellingen plaatsen bij nailways! kortom top website!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Vraag per e-mail welke ik 's avonds verstuurde werd heel snel beantwoord en ook de daaropvolgende order werd zeer snel thuis bezorgd (incl. leuke kleine attentie)

Pluspunten

Snel bezorging Goede kwaliteit

Pluspunten

fijne webshop, snel in huis, je wordt netjes op de hoogte gehouden dmv mailtjes, dus niks te klagen !

geen

Pluspunten

Goed geholpen, goede producten

Pluspunten

Fijne producten, snelle levering en goede prijzen!

Ik zou graag wat meer specificaties over bepaalde producten zien, allereerst zodat ik sneller overtuigd ben en ik beter weet wat ik kan verwachten als ik het thuis krijg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Mooi product

Ik ben nog niet heel tevreden. Mijn gellak wordt dof/mat als ik mijn nagels met cleaner schoonmaak.

Pluspunten

Nette overzichtelijke site, goed product aanbod, goedkoopste nette en snelle levering. Pakketjes altijd goed verpakt.

Pluspunten

Super service snelle levering en alles zit goed en netjes in gepakt

De uitleg van de clear jelly stamps in het Nederlands

Pluspunten

Snelle verzending en bij elke order een cadeautje naar keuze, wat een leuk idee!

Pluspunten

goede kwaliteit materiaal voor een scherpe prijs. ook het huismerk is goed. vriendelijk in de communicatie

Pluspunten

Goede service!! 1 product werkte niet zoals hoorde, heb ze gemaild en kreeg heel uitgebreide mail terug om me ermee te helpen.

Pluspunten

Groot assortiment, ontzettend goede klantenservice

Pluspunten

De website is overzichtelijk en mooi. Ruim aanbod van goede merken. Je krijgt overal netjes een melding van. Bestellings- en betalingsbevestiging. En een melding van verzending. Ik heb hier al meerdere bestellingen geplaatst en elke keer waren ze binnen 2 dagen binnen. Netjes verpakt en met een hele leuke gift bag als je boven de 50 euro besteld. Deze is ook elke keer anders. Je krijgt trouwens altijd een klein presentje.

Pluspunten

Mooie neon lak en de plaatjes zijn cool

Terp 21

1822ED Alkmaar