Hartelijk bedankt voor het delen van uw Nailways ervaring. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Ik vind de site een mooie lay-out hebben en je kan er namelijk mee werken, ook bieden ze heel veel spullen aan en worden die mooi op tijd geleverd, de spullen die ze leveren zijn van goede kwaliteit en altijd de juiste
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Snelle levering. Snel antwoord op een klacht. Nailways heeft de klacht goed opgelost, zeer netjes en duidelijk. En ook op de site is nu vermeld dat het in een andere verpakking kan zijn,
VerbeterpuntenDuidelijker over de verpakking zijn waarin de artikelen geleverd worden. (Surprise box)En klachten beter oplossen. 10 procent korting op een volgende bestelling bij een klacht vind ik geen goede oplossing
Hartelijk bedankt voor het delen van uw Nailways ervaring. We zijn erg blij om te horen dat we uw klacht uiteindelijk naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Leuke producten, snelle levering.
Pluspunten
Nette levering, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenSnellere levering is handig, of op zijn minst een schatting. Nu was het maar afwachten. Dat is tegenwoordig gewoon niet zo heel handig meer..
Hartelijk bedankt voor het delen van uw Nailways ervaring. Wij dachten altijd in onze mails goed aan te geven wat u van ons kunt verwachten. Wanneer dit voor u niet zo het geval is, nodigen wij u graag uit om ons daar bij te helpen. U kunt een mail sturen naar [email protected] Dan praten we daar verder :) Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Goede survice, producten van goede kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenNone
Pluspunten
Overzichtelijk webshop. Snelle levering. Ruim aanbod. Goede producten en goede prijs.
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenBetere product foto’s
Pluspunten
* Overzichtelijke site * Bestelgemak * Snelle confirmatie van bestelling * Voordelige prijzen
Verbeterpunten* Geen aparte vermelding van de BTW op de nota * Geen productreviews * Missende informatie bij producten. (voobeelden: quick resin; retentie? hoe lang blijft het zitten?, resin activator; applicatie? spray of smeer?)
Hartelijk bedankt voor het delen van uw Nailways ervaring. Met uw verbeterpunten gaan we zeker aan de slag! We zullen de productinformatie bij de resin activator en quick resin zo snel mogelijk aanpassen. Voor de productreviews zijn we helaas afhankelijk van het platform waar onze webwinkel op is gebouwd. Maar zij werken hier wel hard aan. Dus wie weet in de toekomst ..... De BTW wordt getoond wanneer u op het plusje drukt in uw winkelwagen. Deze klapt er dan als het ware uit. Ook op elke factuur die u van ons in pdf vorm krijgt toegestuurd, staat apart de BTW vermeld. Met vriendelijke groet, Team Nailways
verzendkosten zouden lager kunnen zijn of geen bij n grotere bestelling
Hartelijk bedankt voor het delen van uw Nailways ervaring. Nailways heeft gekozen voor de gratis free gift bag wanneer de bestelling boven de €50,- uitkomt i.p.v. de verzendkosten te verlagen. Helaas kunnen we niet beide opties aanbieden, maar we zullen uw verbeterpunt zeker meenemen voor in de toekomst. Met vriendelijke groet, Team Nailways
Pluspunten
Aantrekkelijke prijzen, snelle verzending
Pluspunten
snelle levering denken mee wanneer een product niet voorradig is leuke gifts
VerbeterpuntenVerzendkosten tot een bepaald bedrag. Nu betaal je altijd verzendkosten of je nou voor 5, 50 of 500 euro koopt.
Pluspunten
Erg veel keuze, voor een scherpe prijs!
Pluspunten
levering
Pluspunten
Ik bestel regelmatig bij Nailways en dat zal ik ook zeker blijven doen. Snelle levering en altijd de juiste producten ontvangen. Nagellak is ook echt heel goed en ik ben fan van de jelly stamper =)
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Super love the freebies!!
Thanks for sharing your Nailways experience. Sincerely, Team Nailways
Pluspunten
- Je kan zelf de leverings datum nog wijzigen veel websites hebben die optie niet dus een zeer goede plus punt - snelle verzending en levering - gratis cadeau dat hee erg gewaardeerdt wordt - veel keus aan producten
Verbeterpuntengeen verbeterpunten, Nailways doet het tot nu toe super goed
Pluspunten
Perfekt. Stets schnelle und zuverlässige Abwicklung und Lieferung!
Vielen Dank für Ihre Nailways Erfahrung zum Teilen. Mit freundlichen Grüßen, Team Nailways
Pluspunten
Pluspunten
Supersnelle levering, zelfs na een zomerstop tijdens de vakantie. Goed verpakt!
Pluspunten
Snelle levering. Alles goed ingepakt. Leuke gratis cadeau's.
VerbeterpuntenControleer de producten op defecten. 2 clear jelly stampers en beide niet correct, een is voor de helft dof en de andere heeft scheurtjes die het zicht beinvloeden, jammer.
Hartelijk bedankt voor het delen van uw Nailways ervaring. U geeft aan dat de Nailways - Clear Transparant Jelly Nail Stamper & Scraper - Purple die u heeft ontvangen niet de kwaliteit heeft, ( dof is) die u ervan verwacht en dat daarnaast het gratis exemplaar welke u heeft ontvangen scheurtjes heeft. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer er iets mis is met uw order, zodat wij uw klacht kunnen oppakken en u een goede oplossing kunnen bieden. Dit kan bijvoorbeeld door te mailen naar [email protected]. Wij zullen nu zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Pluspunten
Veel keuze en goede kwaliteit