Advies uit de praktijk!
Super snelle levering en prima advied
Kon makkelijk vinden wat ik nodig had en was ook snel bezorgd
Beste Ferhat, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Word netjes geholpen en te woord gestaan en gedacht oplossingen
Beste Roald, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Goede producten en snelle service
Beste Harold, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Bestelde artikelen waren niet op vooraad. Er werd gelijk gebeld en een oplossing gezocht.
Beste Jeroen, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Protil B.V
2 flacons kit besteld waarvan 'e'en met een afwijkende kleurcode. Deze stond niet in het keuzemenu. Mailtje naar de servicedesk resulteerde in plaatsing van het betreffende nummer in het keuzemenu. Binnen 2 weken leveing. Top-service!
Beste Frits, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Beste Adri, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Op zoek naar specifieke kit hier geslaagd. Tegen een netto prijs en alles op voorraad , snel geleverd! Ook bij vragen werd er snel en correct aan de telefoon op gereageerd. Een top leverancier.
Beste Johan, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Word goed gebruikt, en anderen vragen ook waar ik dit handige item heb gekocht. Aanrader
Beste S Wichers, Bedankt voor uw reactie, en uw mooie beoordeling. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Originele beoordeling
Had graag met de artikelen willen werken, maar DHL is mijn pakketje kwijt
Beste S Wichers, Bedankt voor uw reactie, En wat vervelend dat uw pakket niet is bezorgd door DHL, U kunt altijd contact met ons opnemen dan gaan we samen naar een oplossing kijken. Wij horen graag van u. Onze klantenservice is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 tot 16:30. Met vriendelijke groet, Protil B.V
juiste materialen snel en goed geleverd
Beste Jan + Pieter, Bedankt voor jullie reactie, en mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Super service
Beste Michael, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Beste Jan, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Top bedrijf
Beste Nikolaos, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Beste Fons, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Duidelijkheid en uitstekend service
Snel correct geregeld
Beste Jd Kitwerken, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Prima service!
Beste Mariannna, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Hier doen we het voor. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Goed advies/informatie gekregen en na bestelling se volgende dag alles in huis
Beste Robert, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Bestelling geplaatst, volgende dag in huis en goede producten, fijn om mee te werken.
Beste Willem, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Echt een aanrader met een groot goed assortiment En betaalbare. en goede prijzen
Beste Patrick, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Zeer goede en adequate reactie op mijn vraag
Beste Gerrit Hoekstra Bedankt voor uw aangepaste reactie, en mooie beoordeling, Fijn dat we het samen op hebben kunnen lossen voor u. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Originele beoordeling
Heb van bestelling geen factuur ontvangen.
Beste Gerrit Hoekstra Wellicht had u even contact met ons op kunnen nemen, wij zien dat u een hotmail email adres heeft vaak is het zo dat u de factuur dan in de spam ontvangt, We vinden het dan ook een beetje jammer dat u direct een negatieve review plaats een telefoontje, appje of een mailtje naar onze klantenservice en we hadden het voor u op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Protil
Bestelling gedaan andere dag netjes geleverd
Beste Roald, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Beter kan niet, altijd vriendelijk en snele reactie
Beste Sanel, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Protil B.V
Was weer perfect op tijd
Beste Bert, Bedankt voor uw reactie, en mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Protil B.V